Vezi aici arsenalul impresionant descoperit la casele interlopilor săltați de mascați! (VIDEO)

Vezi aici arsenalul impresionant descoperit la casele interlopilor săltați de mascați! (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • 25 de indivizi au fost luaţi în cătuşe în urma unor descinderi fulger efectuate ieri dimineaţă de poliţişti şi jandarmi în 29 de locaţii de pe raza judeţului Galaţi şi Brăila * Aceştia sunt suspectaţi că ar fi autorii atacului din noaptea de 1 octombrie de la Umbrăreşti, în urma căruia un om a fost ucis, iar alţi doi, grav răniţi

Arme albe, sume importante de bani şi nu mai puţin de 25 de persoane bănuite că ar fi încălcat grav legea. Este bilanţul celor 29 de descinderi pe care poliţiştii de la IPJ Galaţi, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Intervenţii Rapide, ofiţerii de la Crimă Organizată şi jandarmii le-au făcut joi dimineaţă în mai multe localităţi din judeţul Galaţi şi în Brăila. Cei reţinuţi de poliţişti pentru a fi aduşi la Galaţi pentru audieri sunt suspectaţi că au avut legătură cu atacul produs în noaptea de 1 spre 2 octombrie în comuna Umbrăreşti, unde maşina în care se aflau trei tineri a fost oprită în trafic pe DN 25. Ocupanţii autoturismului au fost atacaţi cu arme albe şi, din câte se pare, cu un pistol cu bile de cauciuc, În urma agresiunilor care au avut drept motiv, potrivit unor declaraţii, unele neînţelegeri pe marginea afacerilor ilegale cu fier vechi, Marian Săndică, de 34 de ani, din satul Buceşti, a fost omorât, în timp ce fratele său, Adrian, de 32 de ani şi şoferul maşinii, Cristian Dibu, de 36 de ani, au fost grav răniţi. În casele celor vizaţi de percheziţii, poliţiştii au găsit mai multe arme susceptibile a fi fost folosite la sângerosul atac amintit mai sus.

„În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol cu bile din cauciuc, mai multe săbii, topoare, cuţite, bâte, o geantă cu crose de golf, peste 80 de telefoane mobile şi 10.000 de euro”, explică cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Duşi iniţial la sediul IPJ, unde a avut loc o primă rundă de audieri, suspecţii au fost transferaţi mai apoi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, în vederea continuării cercetărilor. Procurorii încearcă să desluşească iţele unui dosar deosebit de complex, în care sunt trecute capete de acuzare pentru pentru omor calificat, tentativă la omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. La finalul audierilor maraton, care au durat pe tot parcursul zilei de joi, anchetatorii urmau să decidă dacă şi câte ordonanţe de reţinere vor emite.

 

Citit 7155 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2012 20:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.