Gest neinspirat al unui muncitor care a vrut să fure fier din Combinat!

Gest neinspirat al unui muncitor care a vrut să fure fier din Combinat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A vrut să ducă acasă nişte fier găsit prin Combinat şi a reuşit să bage în necaz un şofer venit pentru aprovizionare. Este isprava unui bărbat de 43 de ani din Iveşti, muncitor la LBC, care a apelat la ajutorul unui şofer pentru a scoate de pe platforma siderurgică materiale feroase fără ştirea agenţilor de pază. Camionul condus de Ştefăniţă C., de 34 de ani, a fost oprit pentru control la poarta Sud Barboşi, agenţii de securitate găsindu-i în cabină pachetul cu fier. Anagjaţii firmei de pază au chemat jandarmii, care au aflat că şoferul îndeplinea doar funcţia de cărăuş.

"Din declaraţiile acestuia a reieşit faptul că în timp ce se afla cu maşina la încărcat tablă la secţia LBC a venit un muncitor care l-a rugat pe acesta să îi scoată pe poarta Combinatului un pachet cu material feros (potcoviţe), urmând să intre în posesia lui după terminarea programului", precizează cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Atât muncitorul, cât şi şoferul s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, cauza lor fiind înaintată spre cercetare poliţiştilor de la Secţia 3. Cele 52 de potcoviţe găsite în pachet au fost restituite Combinatului.

Citit 2986 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.