Braconierii şi-au luat puştile pe umăr şi au descins în Zona Liberă! Vezi cine i-a oprit!

Braconierii şi-au luat puştile pe umăr şi au descins în Zona Liberă! Vezi cine i-a oprit!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei gălăţeni s-au ales cu perspectiva unei condamnări penale în urma a ceea ce ei sperau să fie o partidă reuşită de vânătoare. Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 33 şi 41 de ani, au ieşit pe fondul de vânătoare 43 din Zona Liberă înarmaţi cu trei puşti şi 83 de cartuşe, numai că pe când să pregăteau să tragă au fost surprinşi de o patrulă a poliţiei de frontieră. La controlul actelor, cei trei vânători nu au putut prezenta autorizaţie pentru o astfel de activitate deoarece nu aveau aşa ceva, motiv pentru care s-au ales cu dosar penal în vederea săvârşirii infracţiunii de braconaj. Mai mult, ei au rămas şi fără puştile care au fost reţinute şi predate poliţiştilor de la Serviciul Arme din cadrul IPJ Galaţi, care vor verifica dacă acestea sunt deţinute în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Citit 1931 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Ianuarie 2013 17:22

2 comentarii

 • postat de YOYO
  Joi, 24 Ianuarie 2013 08:45
  Baietii astia de la frontiera chiar isi fac treaba. Felecitari. Am avut si eu de-aface cu ei. L-a inceput am fost suparat pe ei apoi le-am dat dreptate............
  0
  0
  Raportează
 • postat de Axon
  Joi, 24 Ianuarie 2013 06:40
  Dar WBC-ul ce pazeste! Pentru 10.000 euro lunar asigura protecti si paza in Zona Libera. Concluzia WBC se compotrta mai rau decat o firma de stat! WBC mergi la ...WC.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.