O maşină care aparţine societăţii Ecosal Galaţi s-a scufundat în noroi (GALERIE FOTO)

O maşină care aparţine societăţii Ecosal Galaţi s-a scufundat în noroi (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, în jurul orei 12 - 12.30, o maşină Ecosal, care mergea să ridice gunoiul de pe strada Dr. Răutu, din cartierul Siderurgiştilor, s-a scufundat în noroi, nemaireuşind să iasă. Mai multe utilaje încearcă încă să scoată maşina de gunoi din nămol.

Potrivit directorului Ecosal, Ion Ionescu, toată tărăşenia s-ar trage din cauza unor conducte de canalizare şi apă potabilă trase service-ului auto existent pe stradă. „Au tras conductele şi nu au mai compactat terenul. Nici nu ştiu dacă au autorizaţie de construcţie. Vreau să sun la Primărie, să văd dacă există o autorizaţie, să văd dacă lucrările se încadrează în normele legale. Dar atâta timp cât nu au compactat şi nu readus suprafaţa la nivelul străzii nu ştiu cât poate fi de în ordine”, a explicat directorul Ecosal, Ion Ionescu.

Acesta a mai spus că a trebuit să scoată tot gunoiul din maşină, ca să poate fi tractată mai uşor. „Este greu. Am trimis utilaje, dar tot nu am reuşit deocamdată să scoatem maşina. Am golit-o de gunoi. Vă daţi seama că după aceea trebuie să chemăm altă maşină ca să ridice gunoiul”, a mai spus Ionescu. Pe de altă parte proprietarii caselor de pe Dr. Răutu ne-au povestit că problema străzii e veche şi că acum doi-trei ani s-a creat un ditamai hăul în stradă din cauza unor fisuri în canal. „Sunt scurgeri de apă. Ţeava are fisuri şi e tot timpul noroi aici. Terenul e îmbibat de apă şi e normal ca o maşină de greutatea aceasta să nu mai poată ieşi după ce intră aici”, a spus unul dintre cetăţeni.

Citit 4222 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Ianuarie 2013 14:06

4 comentarii

 • postat de samson
  Joi, 24 Ianuarie 2013 08:27
  bine am revenit in noul Galati!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Axon
  Joi, 24 Ianuarie 2013 06:52
  Esta clar ca ECOSAL este o institutie care nu face fata cerintelor. Dar primarul nostru , in dribling scut, cu mingea la picior de ce nu intervine? Raspunsul :este ocupat cu Galele de Box Galatiului, si in rest nu mai conteaza. De parca pana acum ar fi contat!
  0
  0
  Raportează
 • postat de FLO
  Miercuri, 23 Ianuarie 2013 21:39
  Toata tarasenia, s-a intamplat din cauza conditiile de evul mediu in care traieste o parte din orasul de secol 21, GALATI, bineinteles cu ,,ajutorul" primarilor care s-au perindat de-a lungul timpului!
  Imi plac la nebunie si gropile aparute pe toate strazile in oras sau in judet pe drumurile nationale, sa nu mai vorbim de judete! Zapada proaspat anuntata este ca un balon de oxigen pt alesii nostrii, ca doar asa reusesc gropile sa se umple si strazile innoroite sa inghete! RUSINICA!
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan
  Miercuri, 23 Ianuarie 2013 14:28
  epic...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.