Dr. Mihaela Debita este noul manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi

Dr. Mihaela Debita este noul manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dr. Mihaela Debita este începând de astăzi noul manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi. Astfel, dr. Debita trece de la conducerea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Galaţi la cârma celei mai mari unităţi spitaliceşti cu paturi din judeţ.

"De mâine mă voi prezenta la noul loc de muncă, urmând ca în perioada imediat următoare să realizez o analiză a situaţiei existente la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi", a explicat dr. Debita.

Contactat telefonic, dr. Nicolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a confirmat numirea dr. Debita la şefia Spitalului Judeţean. După plecarea dr. Debita, conducerea Spitalului de Boli Infecţioase a rămas în sarcina doctorului Miruna Drăgănescu.

Până pe 9 ianuarie a.c., funcţia de manager al Spitalului Judeţean a fost deţinută de dr. Călina Lazarovici. După ce aceasta şi-a dat demisia, conducerea Consiliului Judeţului Galaţi a format o comisie care să analizeze modul în care dr. Lazarovici şi-a îndeplinit atribuţiile de manager.

Citit 9476 ori Ultima modificare Joi, 24 Ianuarie 2013 13:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.