UPDATE Viscolul a închis drumurile care leagă judeţele Galaţi şi Vrancea

UPDATE Viscolul a închis drumurile care leagă judeţele Galaţi şi Vrancea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 12.30 - Drumurile care fac legătura între judeţele Galaţi şi Vrancea, DN 25A şi DN 24, au fost închise din cauza viscolului puternic. "La o nouă analiză a situaţiei din teren, s-a decis să fie închise cele două drumuri naţionale care fac legătura cu judeţul Vrancea, la limita judeţelor, pentru toate categoriile de autovehicule. Restricţia este impusă pe DN25A, la Fundeni (spre Năneşti) şi pe DN24, la ieşirea din Tecuci (spre Tişiţa)", informează Prefectura Galaţi.


Comandamentul de iarnă a decis să restricţioneze traficul greu, autovehicule care depăşesc masa totală de 7,5 tone, la ieşirea spre judeţul Vrancea, pe DN25A, de la Fundeni spre Năneşti şi pe DN24, la ieşirea din Tecuci spre Tişiţa, până la limita dintre judeţe.

Măsura a fost luată la solicitarea Serviciului Rutier Vrancea, datorită înrăutăţirii condiţiilor meteo şi a îngreunării circulaţiei. Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone sunt redirecţionate pe rute alternative, spre sud, pe la Brăila.

CITEŞTE ŞI: Drumul Naţional 24D Galaţi - Cuca este închis din cauza viscolului!

Citit 2691 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2013 12:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.