Un octogenar a ars de viu încercând să-şi scape casa de la incendiere

Un octogenar a ars de viu încercând să-şi scape casa de la incendiere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incendiu devastator într-o gospodărie din satul Bursucani, comuna Bălăbăneşti. Locuinţa unui bătrân, Marin I., de 89 de ani, a fost la un pas să ardă în totalitate marţi seara, din cauza unui televizor defect. Flăcările care s-au extins rapid la acoperişul de azbest au fost observate de vecinii care au sunat la 112 şi au chemat pompierii. Două autospeciale au intervenit pentru stingerea focului, operaţiune care a durat circa trei ore. În casa cuprinsă de flăcări, militarii au l-au găsit pe proprietar.

"Din primele cercetări, a rezultat drept cauză a incendiului un scurtcircuit electric la televizorul din cameră. Acesta a luat foc, iar proprietarul, în încercarea de a scoate din casă sursa de foc, a luat televizorul în braţe, dar s-a împiedicat, s-a lovit la cap şi s-a intoxicat cu monoxid de carbon", a precizat cpt. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Echipele de intervenţie nu au mai putut face nimic pentru octogenar, constatând că acesta era carbonizat pe 30 la sută din suprafaţa corpului, iar în rest avea arsuri de gradele trei şi patru.

Citit 1408 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2013 16:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.