CAZ ŞOCANT/ Trei adolescente din Galaţi, vândute pe internet ca prostituate

CAZ ŞOCANT/ Trei adolescente din Galaţi, vândute pe internet ca prostituate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fetele, cu vârste cuprinse între 14 şi 17, ani precum şi o tânără de 24 de ani practicau sexul pe bani cu indivizi pe care îi racolau pe internet


„Capul” reţelei formată în majoritate din adolescente este un gălăţean de 36 de ani, care a pus bazele afacerii în luna octombrie a anului trecut. Iniţial a racolat o majoră de 24 de ani şi o minoră de 15 ani, cărora le-a pus la dispoziţie un apartament. În această locuinţă fetele aduceau bărbaţi din Galaţi şi Brăila pe care îi cunoşteau şi cărora le dădeau întâlnire prin intermediul reţelelor de socializare şi cu care se înţelegeau în prealabil asupra serviciilor prestate şi a tarifului. Lor li s-au alăturat, în scurt timp, alte două fete, una de 14 şi alta de 17 ani, care au beneficiat, pentru o activitate cât mai „productivă”, de un alt apartament pus la dispoziţie tot de bărbatul de 36 de ani, la care ajungea, de altfel, o mare parte a sumelor încasate.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 10254 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2013 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.