GALERIE FOTO / Clinica del Sorriso îţi redă zâmbetul (P)

GALERIE FOTO / Clinica del Sorriso îţi redă zâmbetul (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Servicii medicale dentare de ultimă generaţie într-o nouă clinică la Galaţi

Servicii medicale de calitate italiană la preţuri româneşti, este deviza echipei de specialişti de la Clinica del Sorriso. Alături de pregătirea de excepţie a personalului medical, noul centru de medicină dentară pune la dispoziţia gălăţenilor şi o aparatură de ultimă generaţie, marca Miglionico SRL Italia (uniturile dentare) şi Owandy, Franţa (utilajele radiografice).

Odată intrat în clinică, pacientul beneficiază de toată gama de servicii medicale dentare, nemaifiind nevoit să străbată oraşul sau să meargă în alte judeţe pentru diverse investigaţii pe care în mod normal un cabinet stomatologic nu le poate oferi. La finalul primei vizite pacientul primeşte un plan de tratament completat în detaliu în care sunt indicate toate tratamentele ce urmează a fi făcute, precum şi costurile aferente. Clientul are apoi libertatea de a accepta sau refuza planul de tratament, în condiţiile în care prima vizită şi eventuala radiografie prescrisă de medic sunt gratuite în cadrul clinicii.

Dintre cele nouă cabinete medicale dotate după ultimele standarde, unul este special conceput pentru copii, astfel încât vizita la dentist a micuţului să fie cât mai plăcută. În acest fel, Clinica del Sorriso se adresează pacienţilor de toate vârstele.

Radiografia panoramică 3D disponibilă în cadrul clinicii permite medicului proiectarea cât mai precisă a implanturilor dentare. Astfel, la scurt timp după implant, pacientul nu va mai simţi nicio diferenţă între un dinte implantat şi unul natural.

„Vrem să creăm un centru de excelenţă în medicina dentară. Clinica del Sorriso nu este un centru medical obişnuit. Alături de medicii stomatologi autohtoni, beneficiem şi de serviciile unor specialişti italieni, care pot veni în întâmpinarea clienţilor cu probleme mai aparte. Un alt aspect foarte important pentru noi este sterilizarea cât mai riguroasă a tuturor aparatelor şi ustensilelor. Întregul circuit de sterilizare este „la vedere”, astfel încât pacientul să poată vedea cum lucrăm. Toate aparatele din clinică sunt dotate cu un sistem continuu de dezinfectare automatic, sistem care garantează o igienă maximă în fiecare clipă”, explică Simona Donici, directorul general al clinicii.

Pentru a vă face o idee referitoare la preţurile practicate de Clinica del Sorriso, un implant dentar porneşte de la 450 de euro, o obturaţie fără complicaţii costă 100 de lei, în vreme ce un periaj profesional însoţit de un detartraj pentru ambele arcade costă 200 de lei.

Clinica de Sorriso se află pe strada Gheorghe Doja, nr. 75, Bloc Doja 1, parter. Puteţi obţine mai multe informaţii la numărul de telefon 0336.100.200.

Citit 7011 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2013 15:30