Doi poliţişti brăileni au fost arestaţi după ce au luat mită de la un gălăţean

Doi poliţişti brăileni au fost arestaţi după ce au luat mită de la un gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi poliţişti brăileni au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau mită de la un gălăţean. Flagrantul a fost organizat de lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie Galaţi pe o stradă din municipiul Brăila, după ce a fost depus un denunţ. Oamenii legii au stabilit că denunţătorul, A.L., se afla în vizită la Penitenciarul Brăila, timp în care prietenul său, G.G., s-a urcat la volan şi a condus pe drumul public deşi nu avea permis. Şoferul de ocazie a fost prins de poliţişti, care s-au oferit ca în schimbul sumei de 1.000 de lei să nu-i întocmească dosar penal. Cum cei doi gălăţeni nu aveau banii la ei, poliţiştii i-au propus lui A.L. să vină la Galaţi şi să facă rost de bani. Prietenul său a fost oprit la Brăila ca măsură de siguranţă că poliţiştii vor primi banii. Conform înţelegerii, A.L. a plecat spre Galaţi să aducă banii, dar a făcut o primă oprire la Direcţia Generală Anticorupţie, unde a depus denunţul. Apoi, a fost organizat flagrantul în urma căruia cei doi poliţişti brăileni au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Citit 2736 ori Ultima modificare Marți, 20 August 2013 13:42

4 comentarii

 • postat de unul plictisit de sistemul corupt
  Marți, 20 August 2013 19:53
  5.13.155.***
  @ nimic nu ma mira :si tu ce doresti ? Sa dam spaga vinovati , si de cele mai multe ori ,nevinovati ?Sunt multi ,din toate domeniile , care au ca singur scop in viata ,spaga .Faci parte din sistem ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de galateni si braileni nelinistiti
  Marți, 20 August 2013 18:04
  5.13.196.***
  acuma trebuie sa apara smirghel ala din braila care sa spuna ceva din istoria otomana a brailei, uniuni cu cultura mayasa si incompetenta soferilor galateni ce trec prin braila iubita. onofrei galateanu" o sa spuna ca e din cauza intilnirilor "FACE ON FACE" ce nu au loc intre galateni si braileni, dar e dispus la o rezolvare de conturi la lacul sarat. episodul12.
  0
  0
  Raportează
 • postat de soferita indignata
  Marți, 20 August 2013 17:42
  5.13.133.***
  cei doi garcea nu se puteau multumi cu veniturile lor, oricum mai mari decat ale altor bugetari. oricum, am auzit ca ei vaneaza mai ales soferite de galati si se intind la spaga. am auzit de la 3 persoane patite. cum vad o masina de galati, cum ataca si cer si spaga de la obraz.rusine !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nu ma mai mira nimic
  Marți, 20 August 2013 14:28
  5.13.215.***
  Si cu ce s-a ales denuntatorul? A scapat cumva de dosarul penal?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.