Concursul "Vieţii libere": Cei zece gălăţeni norocoşi au intrat în posesia premiilor

Concursul "Vieţii libere": Cei zece gălăţeni norocoşi au intrat în posesia premiilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vestea că „Viaţa liberă” le dă cititorilor săi o maşină Ford cu doar 25 de lei a strâns mii de participanţi la concursul derulat de ziar în 2013. După ce, săptămâna trecută, a avut loc a doua extragere din cadrul concursului, cei zece câştigători ai acestei etape au venit, ieri, la redacţie, pentru a-şi ridica premiile.

De la tabletă la produse farmaceutice

Tableta Samsung Galaxy Tab 2, în valoare de 2.000 de lei, oferită de Vodafone, va ajunge la o gălăţeancă de 28 de ani, pasionată de IT. „O voi da fiicei mele, care lucrează în IT. De altfel, ea s-a bucurat enorm când a auzit că am câştigat”, ne-a declarat domnul Vasile Gheorghevici, topograf de profesie.

La rândul său, doamna Georgeta Tărăbuţă, câştigătoarea unui sejur pentru două persoane în Turcia, oferit de „Viaţa liberă”, ne-a mărturisit că nu i-a venit să creadă că norocul îi surâde nici măcar atunci când a fost sunată pentru a-şi ridica voucherul. „Viaţa a fost mai crudă cu mine, dar se pare că după multe umbre apare şi lumina”, ne-a spus doamna Tărăbuţă, care va pleca în excursia de cinci zile cu sora sa mai mică.

La fel de bucuros de premiul câştigat, un voucher de 1.500 de lei de la Decorama, era domnul Constantin Tomşa, inginer constructor: „Vreau să-mi schimb bucătăria, chiar dacă nu era în plan. În ultimul timp, am făcut modificări la apartamentele copiilor, la fată şi la băiat, dar cu ajutorul Vieţii libere şi al sponsorului dumneavoastră, a venit rândul să fac schimbări şi acasă la mine!”

Şi ceilalţi gălăţeni le-au mulţumit organizatorilor şi sponsorilor pentru premii. Produsele cosmetice şi suplimentele nutritive de la Farmaciile Myosotis au fost luate în primire de domnul Vasile Codreanu, iar voucherul în valoare de 200 de lei de la magazinul de încălţăminte „WalKin” a ajuns în buzunarul domnului Maricel Dumitraşcu. Alţi cinci gălăţeni - Sterică  Dănăilă, Maria Totolici, Maria Corina Lupu, Doru Ionel Năstase şi Adriana Călin - au câştigat suplimente nutritive şi vitamine, oferite de Farmaciile Primafarm.

Bătălia pentru maşină continuă

Cea de-a treia extragere din cadrul concursului „Viaţa liberă îţi dă un Ford cu 25 de lei” va avea loc pe 20 decembrie 2013. Atunci va fi pusă la bătaie chiar maşina Ford Fiesta. La extragerea pentru Ford vor avea dreptul să participe însă doar cei care au trimis minim şase luni plicuri valide în concurs. Dacă nu îndepliniţi această condiţie, veţi avea şansa să câştigaţi unul dintre celelalte 18 premii care se vor pune la bătaie tot atunci.

Foto: Vasile Caburgan

Citit 1935 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Septembrie 2013 09:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.