Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

O nouă Gropzilla paşte Galaţiul, de astă dată pe strada Prelungirea Brăilei, în zona restaurantului Atlantic, pe sensul către capătul autobuzului 9. Deja s-a format o groapă, iar autorităţile s-au mişcat destul de repede şi au semnalizat-o. În jurul gropii se poate observa cu ochiul liber că asfaltul este vălurit şi poate oricând să cedeze.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, groapa ar putea fi cauzată fie de un şanţ săpat de către Distrigaz acum circa două săptămâni şi ceva, fie de către un canal colector aparţinând Apă Canal.
„Noi credem că problema ţine de şanţul săpat de Distrigaz, dar, pentru a fi siguri, Apă Canal face investigaţii în acest moment (luni, n.a.), iar în seara asta sau mâine dimineaţă (astăzi n.a.), vom afla cu siguranţă ce a cauzat surparea”, ne-a explicat Mihai Costache.

Citit 2214 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2013 17:44

3 comentarii

 • postat de 2 zile-i gata Marți, 15 Octombrie 2013 17:35 151.65.52.*** Link la comentariu
  0
  0

  nea mihai.in 2-3 zile e gata.atentie de sarbatori sa nu cada mos craciun cu sania lui in groapa aia ca nu mai vine cu daruri la primarie,macar de v-ar aduce o demisie

  Raportează
 • postat de RADAR Marți, 15 Octombrie 2013 09:16 81.12.150.*** Link la comentariu
  0
  6

  Am mai scris despre gaura din mijlocul strazii Vultur,aproape de intersectia cu strada Traian. Am scris si de furtul capacelor de canalizare de pe Vultur si Razboieni. Au trecut doua saptamani si nu am vazut nici un interes din partea celor care ar trebui sa inlature neajunsurile semnalate.Vin ploile si toata apa care va intra prin gaura din asfalt va produce surpari in intersectia Traian - Vultur. Nu mai vorbesc de accidentele ce se pot produce prin lipsa capacelor de canalizare. Incep sa cred ca sesizarile noastre nu ajung acolo unde trebuie. Oare cel care scrie articolul nu are obligatia sa urmareasca si comentariile noastre pentru a putea sa faca demersurile necesare la cei raspunzatori si sa ne informeze despre rezultatul actiunilor intreprinse?

  Raportează
 • postat de vezi IP-ul Marți, 15 Octombrie 2013 07:00 78.96.40.*** Link la comentariu
  0
  11

  Dar tasarea de pe Siderurgistilor ati vazut-o ? Cel ce trece pe acolo (pe sensul Inelul de rocada - Doja, dupa Casa Rosie) nu are cum sa n-o remarce: are mai bine de o luna de cand e aparuta (daca nu chiar doua), e ca un sant perpendicular cu strada, are vreo 25 cm adancime si vreo 5 m latime, si cum in asfalt au aparut urme ale "burtilor" celor care "au luat-o", e clar ca se adanceste de la o zi la alta. Bineinteles ca nimeni nu-si bate capul cu ea sa vada de ce a aparut si sa ia masuri de remediere (probabil se asteapta ca vreo masina sa se scufunde acolo si eventual sa se lase cu raniti ca sa se ia vreo masura), si nici macar un semn de avertizare n-a fost pus... ba da, un fel de avertizare ar fi: nu mai sta Politia cu radarul chiar inainte de Reno, semn ca pe acolo, din cauza acestei tasari/surpari nici sa vrei n-ai cum depasi viteza legala, asa ca ce rost mai are?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.