Un poliţist de la Secţia 2 a fost umplut de sânge de un scandalagiu beat
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Un poliţist de la Secţia 2 a fost umplut de sânge de un scandalagiu beat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Incidentul s-a petrecut chiar în incinta secţiei, unde agresorul fusese adus pentru că tulbura liniştea locatarilor unui bloc din oraş

Un poliţist de la Secţia 2 a avut o experienţă mai puţin plăcută duminică seară, în urma întâlnirii cu un individ care s-a dovedit greu de potolit. Omul legii şi un alt coleg au fost solicitaţi, prin intermediul unui apel pe 112, să intervină pentru a-i potoli pe nişte tineri agitaţi, care făceau scandal în faţa unui bloc de pe Siderurgiştilor. Doi bărbaţi, unul de 29 şi altul de 28 de ani, au fost luaţi şi aduşi la secţie, numai că primul dintre ei, aflat în stare de ebrietate, nu s-a liniştit la gândul că ar putea fi amendat şi a continuat scandalul şi mai abitir. S-a răzbunat pe poliţistul care a vrut să îl liniştească. 

"În incinta secţiei de poliţie, bărbatul în vârstă de 29 de ani a devenit brusc recalcitrant şi a avut un comportament violent. Trecând la încătuşare, unul dintre agenţii de poliţie a fost lovit în zona arcadei ochiului stâng. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Poliţistul rănit, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la spital, lovitura cu capul pe care a primit-o provocându-i o rană deschisă.

"Am fost solicitaţi la Secţia 2 poliţie pentru a interveni în cazul unui subofiţer rănit. La faţa locului am constatat că acesta avea o plagă deschisă la nivelul sprâncenei stângi. I s-a acordat primul autor şi a fost transportat la spital", spune dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Dosarul penal pentru ultraj nu este singura grijă pe care o are acum bătăuşul. El şi amicul său au mai primit şi câte o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Citit 3005 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2013 14:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.