Şi eu vreau să fiu vedetă! – ediţia a II-a

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi, 12 august, dăm startul competiţiei „Şi eu vreau să fiu vedetă” * Marii câştigători vor fi premiaţi chiar pe 26 august, de Ziua Naţională a Câinilor *

Concursul „Şi eu vreau să fiu vedetă! organizat de Viaţa liberă şi Fundaţia ROLDA, cu sprijinul clinicii Veti-Med, este dedicat exclusiv stăpânilor de animale din Galaţi. Din 12 august, aceştia îşi pot înscrie prietenul necuvântător (câine, pisică, papagal, broască ţestoasă etc.), cu care împart aceeaşi locuinţă, în competiţie, trimiţând pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o poză cât mai haioasă a prietenului necuvântător.

Cei care nu dispun de un calculator şi internet pot trimite fotografia într-un plic pe adresa „Viaţa liberă”, strada Domnească nr. 68, Galaţi, pentru concursul „Şi eu vreau să fiu vedetă”.

Fotografiile trimise fie on-line, fie prin poştă, trebuie să fie însoţite de numele, vârsta şi (eventual) rasa animalului. Pozele vor fi postate pe site-ul www.viata-libera.ro.

Votul on-line va începe din 18 august şi se va încheia pe 23 august. Rugaţi-vă prietenii să vă voteze animăluţul înscris în competiţie. Atenţie, puteţi vota doar o singură dată de la acelaşi calculator, în caz contrar poza va fi descalificată.

Cel mai votat animal va deveni vedetă în ziarul „Viaţa liberă” şi va câştiga un premiu în valoare de 100 de lei oferit de Fundaţia ROLDA, constând în produse în valoare de 100 de lei alese din cabinetul veterinar al dr. Cornel Gingăraşu. Nu poate fi premiat un alt animal decât cel din fotografia declarată câştigătoare.

Surpriză! Pentru că pe 26 august este National Dog Day (Ziua Naţională a Câinilor), juriul format din organizatorii concursului va alege cel mai haios căţel pentru a-i oferi un premiu similar animăluţului declarat vedetă, în valoare de 100 de lei. Competitorii canini vor mai avea parte de surprize la finalul competiţiei.  Succes, tuturor!

Citit 2088 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.