UPDATE Şoferul care a rănit cinci persoane, după care a fugit de la locul accidentului, s-a predat
Foto: Foto: GSDG

UPDATE Şoferul care a rănit cinci persoane, după care a fugit de la locul accidentului, s-a predat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE Şoferul care a provocat accidentul de marţi seară, de pe strada Basarabiei, s-a prezentat de bună voia la poliţie. Acesta, un bărbat de 36 de ani, a mers la poliţia rutieră după patru ore de la producerea accidentului. Şoferul, cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului, le-a spus oamenilor legii că şi-a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului deoarece s-a speriat. Autoturismul a fost ridicat de poliţişti şi transportat, cu ajutorul unei platforme, la sediul poliţiei rutiere.


Şoferul unui autoturism Audi a provocat un accident pe strada Basarabiei, în urma căruia două persoane au ajuns la spital, după care a fugit. Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului.

Şoferul cu Audi circula cu viteză foarte mare, dinspre strada Poşta Veche spre strada Basarabiei şi nu a acordat prioritate unei autoutilitare marca Vito, care circula regulamentar pe strada Basarabiei, lovind-o în plin. În urma impactului, ambele autovehicule au ajuns pe trotuar, autoturismul Audi oprindu-se în gardul unei case, lovind şi ţeava de gaze a imobilului. Acesta a fost motivul pentru care la faţa locului a fost chemată şi o echipă de la Distrigaz. Din fericire, gazele erau oprite, casa respectivă nefiind locuită.

”Din primele cercetări a reieşit faptul că în autoutilitară erau cinci persoane, două dintre ele fiind transportate la spital. Şoferul maşinii Audi circula cu viteză şi nu a acordat prioritate. În urma incidentului, şoferul vinovat a părăsit locul accidentului. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, ne-a declarat Iulian Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Cele două persoane transportate la spital sunt în afara oricărui pericol. Poliţiştii încearcă acum să afle cui îi aparţine autoturismul Audi, pentru a-l trage la răspundere pe şoferul vinovat.

Citit 8651 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2014 14:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.