Elevii chiulangii, adunaţi cu poliţia de prin baruri!

Elevii chiulangii, adunaţi cu poliţia de prin baruri!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cursurile nu mai sunt îmbietoare când afară miroase a primăvară! Aşa par să creadă mulţi dintre elevii gălăţeni care aleg să îşi petreacă timpul alocat învăţăturii în orice alte locuri, cum ar fi baruri, terase sau restaurante. 91 de chiulangii care ar fi trebuit să fie la clase au fost găsiţi de poliţişti zilele trecute pierzând vremea prin localuri, în aşteptarea unei ore mai "atractive" sau, de ce nu, a sfârşitului de program.

"Poliţiştii au verificat 125 de unităţi de alimentaţie publică, în cazul elevilor depistaţi că absentau nejustificat de la cursuri luându-se măsura informării unităţilor şcolare din care aceştia fac parte", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În timp ce elevii petreceau de mama focului prin baruri, în unele unităţi de învăţământ verificate au fost depistaţi intruşi care nu aveau ce căuta acolo şi care ajunseseră în incinte cu îngăduinţa agenţilor de pază.

"Au fost verificaţi 23 de agenţi de pază care îşi desfăşoară serviciul în cadrul unităţilor şcolare, fiind aplicate 18 sancţiuni contravenţionale pentru pătrunderea unor persoane,fără drept, în sediul unităţilor şcolare",  a completat cms. Tatulici.

Citit 2184 ori Ultima modificare Luni, 17 Martie 2014 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.