De 1 iunie copiii au stat faţă în faţă cu eroii de la Interne

De 1 iunie copiii au stat faţă în faţă cu eroii de la Interne
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vremea a ţinut cu cei mici de ziua lor şi le-a oferit prilejul să se bucure de un spectacol aparte, oferit lor de instituţiile Ministerului Afacerilor Interne, în colaborare cu Shopping City.

Parcarea centrului comercial s-a transformat astfel, pentru câteva ore, într-o expoziţie de tehnică aflată în dotarea poliţiştilor, a celor de la frontieră, a jandarmilor şi a pompierilor. Circa o mie de micuţi de toate vârstele, însoţiţi de părinţi au putut face astfel cunoştinţă cu mijloacele pe care cei aflaţi în slujba semenilor le folosesc în activitatea de zi cu zi, dar şi cu oamenii în uniformă, care le-au povestit câte ceva despre importanţa şi frumuseţea muncii lor.

Sărbătoriţii nu au plecat cu mâna goală de la expoziţia ce le-a fost dedicată, cei care s-au încumetat să participe la cursele printre obstacole, printre jaloane sau cu bicicletele fiind recompensaţi cu premii oferite de organizatori şi partenerii lor.

Citit 1599 ori Ultima modificare Luni, 02 Iunie 2014 09:34

1 comentariu

 • postat de Eroism cu para-nadarat
  Miercuri, 04 Iunie 2014 10:10
  91.216.52.***
  Jun 2 at 11:07 AM


  "Eroii de la Interne..." - asa o ventuza mai rar, coana Constandache!....

  In primul rand ca acolo erau si "eroi" din Jandarmerie. Din aia care n-au precupetit nici un efort, ca sa folosim un limbaj de precupeata-scriitoare la gazeta de perete, sa instaureze statul de drept in barba la Pungesti, de exemplu. Dupa ce se antrenasera in P-ta Universitatii la manifestatiile anti-Boc. sau la noi, la prefectura, "mpingând prieteneste"manifestanti locali easi nemultumiri sau legitimând de-aiurea ziaristi si interzicând filmatul/fotografiatul... ai uitat? Ba inca se mai aflau si pompieri din aia care autorizeaza benzinarii langa blocuri sau nu scot un sunet când primarul cheltuie fonduri fazra numar pe macarale de toaletat copacii din radacina dar nu gaseste bani sa ia o macar care sa salveze victime din incendii la inaltime.

  Ba inca mai erau si politisti de frontiera, colegi cu nea Tutun ala pe care l-au prin cu portbagajul de plin de tigari de trei ori si nu se mai incumetau sa-l trimita in instanta, daramaite sa-l dea si afara din structura...

  Ca sa nu mai vb-im de politistii sub nasul carora se flenduresc toti interlopii fara permis, se procesioneaza inmormantari mamut de semizei cu tatuaj si burta, iar ei nu prin nici un urmarit general prin cortegiu. Ba mai au si bunul simt sa umble cu masinile fara asigurare, sa se faca ca nu vad traficul haotic si dereglementat ori prost semnalizat pana nu- tipa presa, sa se manjeasca cu tot felul de rezolutii naucitoare pe la accidente cu victime vinovate ori sa frece matzul radarului pe contrasens aiurea noaptea când ziua gem intersectiile de degringolada.

  Deci, mai usor cu eroii pe scari, ca miroase a oda-n metru slugarnic...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.