Galaţiul va avea Dispecerat Unic şi elicopter SMURD

Galaţiul va avea Dispecerat Unic şi elicopter SMURD
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dispeceratul Unic pentru Situaţii de Urgenţă, care funcţionează deja de o săptămână, va fi inaugurat, în mod oficial, vineri. Dispeceratul va cuprinde Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă. Aceasta nu va fi însă singura inaugurare din această săptămână. Tot pentru vineri este programată şi sosirea elicopterului SMURD. Aparatul de zbor va fi ţinut într-un hangar special amenajat la Poliţia de Frontieră şi va deservi  judeţele Galaţi, Brăila, Vrancea, Tulcea şi Buzău. Elicopterul va fi folosit, în caz de necesitate, şi pentru intervenţii în Republica Moldova, dar şi pentru salvarea victimelor din accidentele rutiere care au loc pe Autostrada Soarelui.

 

Citeşte şi: Investiţie de peste cinci milioane de euro: Galaţiul va avea un elicopter SMURD

Citit 1842 ori Ultima modificare Marți, 17 Iunie 2014 17:32

5 comentarii

 • postat de krampulz ionide
  Miercuri, 18 Iunie 2014 20:00
  5.13.192.***
  domnilor de la viata libera mintiti cu nerusinare sau sunte ti prost informati elicopterul nu este in nici un hangar, ca nu exista asa ceva ete doar o pista de beton si atat. se vede ca sunte ti un ziar de mana a treia o sa vede ti vineri cum stau lucrurile care este adevarul.
  0
  1
  Raportează
 • postat de krampulz ionide
  Miercuri, 18 Iunie 2014 19:56
  5.13.192.***
  domnilor de la viata libera ori sunte ti niste mincinosi ori cineva va minte cu nerusinare in articolul dvs scrie ca elicopterul este tinut in hangar ,fals de la mine din balcon nu se vede nici un hangar construit, decat o pista de beton si atat deci vineri cand o sa participati la inaugurare o sa vedeti care este adevarul. De aceea sunte ti un ziar de mana a treia, scrieti de dragul de a scrie ceva numai sa aveti pagina plina.
  0
  1
  Raportează
 • postat de madame
  Miercuri, 18 Iunie 2014 17:16
  5.13.204.***
  Sa fie intr-un ceas bun!
  0
  2
  Raportează
 • postat de UN MARE SUFERIND
  Miercuri, 18 Iunie 2014 10:47
  93.113.153.***
  Va scriu in calitate de suferind ,care m-am confruntat cu nepasarea unor persone de la ambulanta.
  A fost vorba de o solicitare in mediul rural pentru un bolnav cu tromboflebita.Solicitarea s-a facut la ora 15 si bolnavul a ajuns in spitalul judetean la chirurgie vasculara la ora 3 noaptea dupa multe interventii telefonice.In tot acest timp bolnavul fiind plimbat pe la Tg.Bujor desi se stie ca acolo nu era posibil sa fie internat neavand sectie de cardiologie vasculara,( dar asa este procedura.) In final bolnavului i s-a amputat piciorul fiindca a ajuns prea tarziu. Nu ar fi primul caz cand cei de la ambulanta sosesc cu mare intarziere s-au complet nepregatiti si fara dotarile corespunzatoare.Se impune mai multa promptitudine si responsabilitate.
  0
  8
  Raportează
 • postat de GABRIEL
  Miercuri, 18 Iunie 2014 10:18
  93.113.153.***
  E bine ca se fac daotari performante in cazuri de urgente,dar pacat ca nu se ating scopurile pentru care sunt create.Neprofesionalismul si nepasarea din pacate ii caracterizeaza pe multi.Pe aceasta linie se impun controale si sanctinui usturatoare.Nu ne asteptam la ceva spectaculos.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.