UPDATE-Incendiu PUTERNIC pe strada Labirintului/ Intervenţia POMPIERILOR, îngreunată de fumul gros (FOTO)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE-Incendiu PUTERNIC pe strada Labirintului/ Intervenţia POMPIERILOR, îngreunată de fumul gros (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un puternic incendiu a izbucnit luni după-amiază la o casă de pe strada Labirintului. Din păcate, imobilul avea acoperiş comun cu alte trei locuinţe, flăcările extinzându-se şi la acestea.

”Din primele cercetări, a reieşit faptul că incendiul a pornit din cauza unui scurt-circuit. A fost afectat acoperişul comun a patru locuinţe, pompierii reuşind să localizeze focarul”, ne-a explicat maiorul Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU.

La fața locului au ajuns cinci autospeciale de pompieri, dar şi un echipaj SMURD. ”Nu au existat victime. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale unei femei cu intoxicaţie din cauza fumului şi unui bărbat care s-a urcat pe scară şi s-a lovit la picior. Şi comandantul detaşamentului de pompieri s-a lovit şi a fost transportat la spital pentru un control”, a adăugat Eugen Chiriţă.

Fumul foarte gros şi înecăcios a îngreunat munca pompierilor, care au fost nevoiţi să decoperteze acoperişul caselor pentru a reuşi să lichideze incendiul.


Un ansamblu de locuinţe de pe strada Labirintului a fost cuprinsă de flăcări luni după-amiază. Pompierii gălăţeni se chinuie în acest moment să lichideze incendiul, dar misiunea lor este îngreunată de fumul gros care iese din acoperiş.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 3269 ori Ultima modificare Luni, 30 Iunie 2014 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.