NEWS ALERT/ Copaci RUPŢI de vânt. Pomii au DISTRUS mai multe MAŞINI
Foto: Cinci maşini vor ajunge în service

NEWS ALERT/ Copaci RUPŢI de vânt. Pomii au DISTRUS mai multe MAŞINI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se pare că este suficient ca vântul să bată un pic mai tare ca pomii din Galaţi să cedeze. De data aceast au cedat patru copaci, în ciuda faptului că vântul a bătut doar câteva minute. Ca de obicei, şi vineri după seară s-a lăsat cu pagube materiale considerabile, cei patru copaci aterizând pe maşinile unor gălăţeni. Unul dintre ei, Jan Popovici, îşi parcase maşina de serviciu în faţa blocului A2, chiar sub unul dintre copaci. Acelaşi copac a mai stricat o maşină, parcată în aceeaşi zonă, proprietarul acesteia neavând asigurare CASCO. Astfel, el va fi nevoit să suporte cheltuielile din buzunarul propriu, în ciuda faptului că nu i se pare normal aşa ceva.

Un alt caz a fost semnalat pe strada George Coşbuc, în faţa fostului Hotel Moldova. ”Veneam de la soţul meu de la spital şi m-a prins furtuna. M-am grăbit să ajung acasă şi imediat după ce am intrat în curte am auzit o bubuitură. Când am ieşit am văzut copacut pe maşina vecinului”, ne-a povestit Maria Ene. Aici vântul a doborât doi arbori, unul dintre ei, în cădere, lovindu-l pe ce de-al doilea.

Tot din cauza unor copaci rupţi de vânt au fost avariate şi două maşini de pe strada Roşiori, respectiv strada Melodiei.

La fiecare caz în parte au intrevenit echipele de Serviciul de Gospodărire Urbană Galaţi. Acestea au îndepărtat în primul rând copacii de pe maşini, urmând ca apoi să ridice şi lemnele rezultate. Din fericire, în niciunul dintre cazuri nu s-au înregistrat victime.

Citit 2595 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Iulie 2014 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.