Două tinere la Direcţia pentru Tineret Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Două posturi de conducere la 12 angajaţi şi la un buget mediu anual de câteva zeci de milioane de lei vechi *

Anamaria Vasiliu (26 de ani), în calitate de director coordonator, şi Laura Cristina Codreanu, ca director adjunct, se vor afla la cârma tinerilor gălăţeni, în locul directoarei Simona Bălan.

Ministerul Tineretului şi Sportului, în subordinea căruia au trecut Direcţiile judeţene de tineret (DJT), a făcut publice luni seara rezultatele evaluării pentru ocuparea posturilor de conducere din aceste instituţii. La concursul de pe 13 mai, ambele candidate, de altfel, singurele concurente înscrise în cursă, au reuşit să obţină peste 70 de puncte, cât era minim admis pentru ocuparea posturilor.

Anamaria Vasiliu a primit 79 puncte pentru proiectul său de management, iar Laura Cristina Codreanu 77,60 puncte. Noile directoare vor încheia cu Ministerul Tineretului şi Sportului contracte de management pe o perioadă de maxim patru ani.

PD-L în loc de PNL

Fosta directoare a DJT Galaţi, liberala Simona Bălan, „decapitată” de principiul descentralizării, nu şi-a mai depus candidatura, lăsând rândul unor succesori PD-L-işti, conform trocului politic subînţeles. Dacă nu mai au loc alte modificări pe eşichierul politic, cele două directoare vor coordona activitatea de la DJT Galaţi timp de patru ani.

Deşi ministerul a scos la concurs, în fiecare direcţie, câte două posturi de conducere, la Galaţi, unde nu funcţionează decât o tabără din cele două existente, situaţia pare să fie unicat: două directoare vor coordona 12 angajaţi şi vor gestiona un buget mediu anual (exceptând veniturile din activităţi  proprii) de numai 40 de milioane de lei vechi, cât a fost într-un an obişnuit, neafectat de vreo criză financiară.

Citit 729 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.