La un pas de a fi victimă prin metoda "ACCIDENTUL": O gălăţeancă, sunată de un FALS AVOCAT care i-a cerut 3.500 de euro

La un pas de a fi victimă prin metoda "ACCIDENTUL": O gălăţeancă, sunată de un FALS AVOCAT care i-a cerut 3.500 de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un brăilean în vârstă de 30 de ani a fost reţinut zilele trecute, după ce a fost la un pas să o păcălească pe o gălăţeancă, prin arhicunoscutul pretext al accidentului rutier. Bărbatul a sunat-o pe femeia în vârstă de 51 de ani pe telefonul fix şi s-a recomandat a fi avocatul fiului ei, care tocmai provocase un accident soldat cu mai multe victime.

Brăileanul i-a spus femeii că băiatul urma să fie arestat şi ca să scape avea nevoie urgentă de 3.500 de euro, pentru a "aranja afacerea". Gălăţeanca nu s-a lăsat păcălită şi l-a ţinut pe falsul avocat în telefon, anunţând în acelaşi timp poliţia. Cu oamenii legii după ea, femeia s-a dus la locul stabilit pentru a preda banii.

"Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa femeii şi apoi, împreună cu aceasta, la ieşirea din municipiul Galaţi către Brăila, unde cu sprijinul unui echipaj al Poliţiei Rutiere au prins în flagrant un brăilean de 30 ani", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Individul a fost reţinut şi va fi prezentat magistraţilor, cu propunerea de arestare preventivă. El este cercetat pentru tentativă de înşelăciune.

Citeşte şi: ÎNŞELĂCIUNI comandate prin DISPECERATUL DE TAXI. Cum încasează ESCROCII bani prin METODA "ACCIDENTUL"

Citit 1793 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Noiembrie 2014 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.