(VIDEO) Zăpada a adus în Galaţi o scurtătură și câteva DRUMURI mai lungi/ Plimbare prin peisaj siberian
Foto: Foto şi video Mihai Angheluţă

(VIDEO) Zăpada a adus în Galaţi o scurtătură și câteva DRUMURI mai lungi/ Plimbare prin peisaj siberian
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gerurile din ultimele zile peste zăpada căzută anul trecut au adus șoferilor și avantaje. Unele drumuri au devenit mai scurte, cum este cazul bulevardului Basarabiei. Porțiunea aflată în lucru de la intersecția cu strada Traian poate fi acum traversată. Pământul a înghețat și se poate trece către și dinspre Baia Comunală, evitându-se astfel ocolirile întortocheate pe străzile din jur.

Alte drumuri au devenit însă mai lungi, ca timp, fiindcă trebuie parcurse cu atenție sporită, inclusiv la pietonii care le folosesc în comun cu mașinile. Multe trotuare încă sunt impracticabile, fiind încă sub stăpânirea troienelor.

În sprijinul autorităților care veghează la buna desfășurare a traficului, puteți vedea în filmul de mai jos cum se circulă pe diferite artere mai intens sau mai puţin circulate ale orașului. Filmările au fost făcute în seara de 1 ianuarie și dimineața de 2 ianuarie, dar situația este în mare parte aceeași și la acest moment. Deci, șoferii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și toleranță la situațiile întâlnite în trafic pentru a avea deplasări liniștite și în deplină siguranță.

 

Citit 3787 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.