UPDATE/ Microbuz cu ELEVI gălăţeni BLOCAT ÎN ZĂPADĂ pe un drum judeţean

UPDATE/ Microbuz cu ELEVI gălăţeni BLOCAT ÎN ZĂPADĂ pe un drum judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, 22,15: Cei 26 de elevi care și-au petrecut mai multe ore la Primăria din Târgu Bujor după ce microbuzul lor a rămas blocat în zăpadă au ajuns acasă. Și asta datorită faptului că a fost deblocat un drum ocolitor.

”A fost deblocat drumul prin Viile și copii au putut pleca acasă. A venit după ei primarul din Vârlezi și i-a preluat de aici. Se lucrează în continuare pentru deblocarea Drumului Județean 242, care face legătura între Târgu Bujor și Vârlezi. Vîtul bate însă cu putere și sunt zone în care deszăpezirea se face cu greutate”, ne-a explicat Viorel Gâdei, primarul din Târgu Bujor.


Din cauza vremii nefavorabile, un microbuz care transporta 26 de elevi a rămas împotmolit în zăpadă. Microbuzul a preluat copii de la liceul din Târgu Bujor și urma să-i ducă la Vârlezi. Pe drum însă autovehiculul a rămas blocat în zăpadă.

Toți cei 26 de elevi au fost preluați din microbuz și transportați la Primăria din Târgu Bujor. ”Elevii sunt din clasele a noua și a 12-a. Au stat o perioadă în primărie. Au primit mâncare și ceai cald și apoi au fost mutați în mai multe saloane din cadrul spitalului din localitate”, ne-a declarat Viorel Gâdei, primarul localității Târgu Bujor.  

Niciunul dintre elevi nu a fost rănit, dar toți își vor petrece noaptea departe de casă.

Autoritățile locale au trimis în zonă trei utilaje pentru a degaja drumul blocat, dar se pare că vântul bate cu putere și viscolește zăpada, ceea ce cu siguranţă va îngreuna intervenţia.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 2399 ori Ultima modificare Marți, 06 Ianuarie 2015 22:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.