Gălăţean prădat şi lovit cu ciocanul în cap

Gălăţean prădat şi lovit cu ciocanul în cap
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovit cu un ciocan în cap. Conflictul a pornit chiar în apartamentul bărbatului, în care acesta locuia cu un alt gălăţean de 60 de ani. Luni seară, cei doi s-au întâlnit cu un amic, în vârstă de 60 de ani, şi au decis să bea un pahar împreună.

Bărbaţii s-au apucat de băut şi de vizionat filme deocheate. La un moment dat, unul dintre bărbaţi a pus ochii pe carnea pe care bătrânul de 71 de ani o avea în frigider şi a decis să o fure. Gestul a fost observat şi de aici până la scandal a fost doar un pas. Proprietarul a încercat să aplaneze conflictul, dar a fost lovit în cap cu un ciocan în cap. Hoţul a abandonat până la urma carnea şi a plecat. La faţa locului a fost chemată atât ambulanţa, cât şi poliţia. „Am transportat la spital un bărbat de 71 de ani care avea un traumatism cranian”, ne-a confirmat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii nu au primit încă nicio plângere, dar aşteaptă certificatul medico legal pentru a putea încadra juridic fapta.

Citit 1753 ori Ultima modificare Marți, 03 Februarie 2015 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.