Un bărbat din judeţul Galaţi ACUZĂ că a fost RĂPIT şi BĂTUT cu repetiţie

Un bărbat din judeţul Galaţi ACUZĂ că a fost RĂPIT şi BĂTUT cu repetiţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Jorăşti a ajuns pe patul de spital în urma unei altercaţii cu trei consăteni cu care, susţine el, se află în conflict de câţiva ani. Aurel Baciu povesteşte că totul s-a petrecut în zona barului din sat, unde el şi cei trei duşmani s-ar fi întâlnit. Ceea ce ar fi urmat, este demn de un thriller.

"Eram în faţa barului din comună şi m-am întâlnit cu trei persoane. Ne-am luat la pocnit. Au bătut şi pe alţii, iar eu am plecat acasă. Au venit după mine, m-au urcat în maşină, în portbagaj şi m-au dus la ei acasă şi m-au bătut iar. Am reuşit să plec, au venit iar după mine, m-au băgat în portbagaj, m-au dus în baltă şi după ce m-au mai bătut o dată m-au lăsat acolo. Au venit nişte vecini după-mine, ei m-au luat cu căruţa şi au chemat salvarea", susţine bărbatul, care afirmă, de asemenea, că neînţelegerile cu cei trei ar fi vechi de vreo doi ani şi ar fi pornit de la nişte animale. Acum, este decis să îi dea în judecată pe agresori mai ales că aceştia "au făcut treabă bună", în sensul că medicii l-au diagnosticat cu multiple leziuni grave.

"Acest tânăr a fost adus cu un politraumatism, cu un traumatism cranio-cerebral, cu un traumatism abdominal, şi ceea ce pune probleme deocamdată este traumatismul toracic cu fracturi costale şi un hemotorax, motiv pentru care se află internat în secţia de Chirurgie Toracică. Vom decide în următoarele zilele dacă este indicată operaţia", explică dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Demersurile legale ale jorăşteanului bătut s-ar putea însă să nu aibă chiar finalitatea dorită de el pentru că poliţiştii au constatat altceva.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că în cadrul conflictului au fost implicate şase persoane, care s-au agresat reciproc. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru încăierare", ne-a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.


 

Citit 2218 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2015 20:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.