ACCIDENT pe Drumul de Centură. Cinci persoane au fost rănite
Foto: Foto: GSDG

ACCIDENT pe Drumul de Centură. Cinci persoane au fost rănite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Evenimentul rutier soldat cu rănirea a nu mai puţin de cinci pasageri din două autoturisme a avut loc joi după-amiază, 16 aprilie. Din câte se pare, cel care a provocat coliziunea a fost un bărbat în vârstă de 25 de ani, aflat la volanul unei maşini cu care se deplasa dinspre Viaduct spre strada Brăilei.

Ajuns în dreptul Arabesque, şoferul a tras stânga de volan şi a intrat pe contrasens, unde a izbit frontal un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. În urma impactului, o tânără în vârstă de 21 de ani, aflată pe scaunul din dreapta faţă al primei maşini, a fost rănită, la fel ca şi alte patru persoane, trei femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 31 şi 68 de ani, pasageri în cel de-al doilea autovehicul.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe SMURD care au preluat victimele, din fericire rănite uşor. Poliţiştii de la circulaţie le-au verificat alcoolemiile celor doi şoferi, rezultatele fiind zero.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, anchetatorii încercând să afle circumstanţele în care şoferul de 25 de ani a intrat pe contrasens. Potrivit unor informaţii neconfirmate oficial, acesta ar fi declarat iniţial că o altă maşină i-a tăiat calea şi a vrut să evite impactul.


 

Citit 3212 ori Ultima modificare Joi, 16 Aprilie 2015 21:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.