Sesizare din partea unui cititor: "În tot oraşul nu am găsit unde să-mi fac injecţia"

Sesizare din partea unui cititor: "În tot oraşul nu am găsit unde să-mi fac injecţia"
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Vorbim despre lipsa aparaturii medicale performante din spitalele gălăţene, dar experienţa de zi cu zi ne arată că în oraşul nostru există deficienţe chiar şi în asigurarea celor mai banale proceduri medicale.

Printr-o astfel de situaţie a trecut şi Radu Necel, un gălăţean căruia medicul i-a prescris un tratament calmant injectabil pentru durerile de spate.

"Pentru că medicul şi asistenta de la cabinet sunt în concediu, iar pe medicul care îi ţine locul nu l-am găsit, am căutat în tot oraşul un loc în care să îmi poată fi administrat tratamentul. Am fost la privat, cât şi la stat. La Urgenţe la Spitalul Judeţean au refuzat să-mi facă injecţia. De acelaşi refuz m-am lovit şi la mai multe centre medicale particulare. Într-un final, după câteva ore de perindări, am găsit o clinică particulară unde mi-au administrat tratamentul. Am proteze la ambele picioare şi dureri groaznice de spate. În situaţia mea mai sunt cu siguranţă şi alţi gălăţeni. Să nu ai posibilitatea de a face o injecţie într-un oraş de o aşa mărime este un lucru foarte grav", scrie cetăţeanul, într-o scrisoare adusă la redacţie.

Citit 4314 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2015 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.