Femeia bănuită că şi-a UCIS BEBELUŞUL va rămâne şi fără ceilalţi copii
Foto: Foto Teodora Miron

Femeia bănuită că şi-a UCIS BEBELUŞUL va rămâne şi fără ceilalţi copii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Povestea şocantă de la Umbrăreşti, în care soţul şi-a denunţat consoarta că şi-a omorât pruncul şi l-a îngropat în curtea casei, a stârnit o serie de reacţii din partea autorităţilor. Pe lângă procurori, care cercetează cauza decesului pruncului îngropat în curtea casei, şi asistenţii sociali de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) au demarat o anchetă.

O echipă a DGASPC a mers, ieri, la Umbrăreşti, la familia Păcuraru, pentru a sta de vorbă cu vecinii celor doi soţi. "În urma verificărilor, asistenţii sociali au ajuns la concluzia că toţi cei cinci copii minori ai familiei, cu vârste cuprinse între un an şi 16 ani, sunt în pericol. De aceea, vom face documentaţia pentru a merge în instanţă, cu propunerea de a prelua copiii. După ce vom obţine o decizie din partea judecătorilor, vom merge să luăm copiii din familie”, ne-a explicat Ciprian Groza, directorul adjunct al DGASPC Galaţi.

Asistenţii sociali au constat că micuţii sunt ţinuţi uneori în condiţii improprii, într-o baracă oferită de Crucea Roşie. Vecinii familiei au povestit că Lenuţa şi Tănase Păcuraru se îmbată frecvent şi atunci nu îşi mai ţin copiii în casă, ci în respectiva baracă, în ciuda faptului că acolo este foarte frig.


CITEŞTE ŞI: CAZ ŞOCANT într-o localitate gălăţeană: O femeie şi-a îngropat copilul în grădină

Citit 1085 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Februarie 2015 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.