O gălăţeancă şi-a pierdut viaţa înecându-se cu mâncare

O gălăţeancă şi-a pierdut viaţa înecându-se cu mâncare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Serviciul unic de urgenţă 112 a fost solicitat să intervină vineri, 4 septembrie, în jurul orei 19,00, în cazul unei femei, în vârstă de 52 de ani, din Galaţi, care se înecase în timp ce stătea la masă.

"Am fost chemaţi să intervenim la salvarea vieţii unei femei care s-a înecat cu mâncare. Din nefericire, medicii de pe ambulanţă au găsit-o pe aceasta în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au funcţionat. Astfel, am fost nevoiţi să o declarăm pe femeie decedată", ne-a spus şeful Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Citit 5268 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 11:49

2 comentarii

 • postat de Tastați -Manevra Heimlich-, este unica acțiune de salvare a victimei ce riscă să se asfixieze, decesul apărând până în cinci minute !!!
  Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 17:07
  178.138.63.***
  Tastați ,,Manevra(metoda) Heimlich'' pe Google Imagine și veți afla cum ''se desfundă'' victima, matur, nou născut sau copil, ce s-a înecat accidental cu mâncare sau orice lucru și riscă să se asfixieze....se recomandă ca manevra de ''desfundare'' să se facă până la venirea salvării, pentru că victima riscă să se asfixieze, moartea prin sufocare apărând foarte repede, în câteva minute. Atenție, victima înecată nici nu poate să vorbească pentru a spune ce a pățit și de aici degringolada, neștiind ce a pățit victima ce s-a înecat!!! Această manevră Heimlich de acționează și la noi născuți, ce se îneacă cu vomă, câteodată.
  1
  23
  Raportează
 • postat de ariciul
  Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 15:40
  5.13.160.***
  pai e normal.ia descrieti in ziar metoda himlich,ca sa stie toata lumea cum se face,fiindca e vorba de secunde cand se intampla asa ceva.cateva masuri de prim ajutor,ce trebuie sa faca in prima secunda unul care pateste asta,fiindca nu cred ca este om pe pamant care sa nu se fi innecat cu ceva macar odata,trecand pe langa doamna coasa.
  0
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.