Un ITALIAN a fost BĂTUT şi JEFUIT pe stradă de trei minori

Un ITALIAN a fost BĂTUT şi JEFUIT pe stradă de trei minori
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un incident grav, care readuce în atenţie nu doar hibele siguranţei publice, dar şi fenomenul delicvenţei juvenile, s-a petrecut la Tecuci, victimă fiind un cetăţean italian în vârstă de 70 de ani.

Bărbatul, rezident în judeţul Galaţi, a fost bătut de trei puşti şi jefuit în timp ce mergea pe o stradă slab luminată. Incidentul a fost observat de doi localnici, care nu au îndrăznit să intervină, dar care au sunat la 112. Jandarmii au fost cei care au mers la faţa locului şi au constatat că italianul fusese bătut zdravăn, prezentând răni la faţă şi la una dintre mâini. Acesta a putut totuşi să le dea militarilor suficiente detalii cu privire la modul în care a fost agresat, dar şi despre cum arată cei trei tineri care dispăruseră cu telefonul său mobil şi banii din buzunar.

"Partea vătămată a reuşit să reţină semnalmentele agresorilor, dând indicaţii despre locurile unde tinerii au mai fost observaţi. Pe baza indicaţiilor furnizate, jandarmii au reuşit identificarea acestora, în persoana unor tineri cu vârstele cuprinse între 13 şi 16 ani, toţi din Tecuci", a precizat plt. maj. Cătălin Bădin purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Cei trei minori s-au ales cu dosar penal pentru tâlhărie, ei fiind predaţi poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor. Tâlharul minor în vârstă de 13 ani are şanse mari să scape, deoarece nu are vârsta legală pentru a răspunde penal.

Citit 1933 ori Ultima modificare Luni, 14 Septembrie 2015 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.