Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
3 comentarii

Tragedia de la Bucureşti, în urma căreia 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 130 sunt încă în spital, nu a fost uitată de gălăţeni. Câţiva tineri s-au adunat, vineri după-amiază, pe Faleză, la Elice, pentru a aprinde o lumânare în memoria victimelor din Clubul Colectiv.

Tinerii au spus şi o rugăciune pentru toţi cei care au avut de suferit în urma incendiului de pe 30 octombrie.

Comemorarea a fost doar un gest simbolic înainte de protestul anunţat pentru vineri seară la ora 19,00, când gălăţenii urmau să mărşăluiască, pentru a treia seară consecutiv, de la Casa de Cultură a Sindicatelor până la Prefectura Galaţi.

Citit 1352 ori Ultima modificare Vineri, 06 Noiembrie 2015 17:32

3 comentarii

 • postat de Pixi Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 06:34 5.13.146.*** Link la comentariu
  0
  1

  Io zic ca cei care sunt in strada vor sa fie bine, ca sa nu fie rau ! La asta se reduce lista cu revendicari !
  Politica fara politicieni nu exista nicaieri... politicieni fara oameni nu exista nicaieri...
  Inseamna ca la origine (momentul votului nostru) politicienii nostri NE REPREZINTA!
  Problema apare ulterior, cand aceasi politcieni uita de ce sunt acolo si incep sa se creada nemuritori, alesi pe viata, trimisii lui Dumnezeu pe pamant!
  Primul pas il putem face tot noi ca sa-i aducem din nou cu picioarele pe pamant: sa cerem (acum e momentul) INTERZICEREA TRASEISMULUI POLITIC (atat local cat si parlamentar). Cine schimba partidul, pierde functia: e un lucru normal si nu afecteaza drepturile omului, asa cum au lasat sa se inteleaga cei din gasca de slugoi de la CCR.
  Ca sa nu mai stam la mana politicienilor care promit mult si nu fac nimic, cerem referendum. Acesta poate fi initiat de presedintele marioneta, aflat in vizita permanenta in Romania (este unul pe la Cotroceni tinut de vechii securisti in vizite permanente prin Romania, si nu numai).
  Zic asta pt. ca s-a dus la "Inalta Poarta Occidentala" cu cifra de 1700 si s-a intors cu cifra 4000! In rest, cine crede ca o sluga poate fi presedinte se inseala amarnic!

  Raportează
 • postat de crystal Vineri, 06 Noiembrie 2015 22:25 95.76.32.*** Link la comentariu
  2
  1

  lumea pune flori si aprinde lumanari pe unde poate, nimic rau in asta ,dar,..vreau sa spun ca, v-am propus acum vreo 2 zile in ziar ca Viata Libera sa ajute si sa propuna la primarie sa se construiasca in centru undeva o troita sau un monument COLECTIV. Daca se vrea se poate , pentru asta nu trebuie proiect de fezabilitate de milioane de euro.
  De exemplu se poate face chiar la potcoava .

  Raportează
 • postat de vlad Vineri, 06 Noiembrie 2015 22:12 89.137.230.*** Link la comentariu
  0
  3

  Coruptia ucide!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.