Tragedia de la Club Colectiv/ PROTEST anemic la Galaţi

Tragedia de la Club Colectiv/ PROTEST anemic la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Puţin peste 20 de oameni s-au adunat, duminică, 8 noiembrie, în jurul orei 20,00, în faţa Prefecturii Galaţi, pentru a protesta şi pentru a-şi exprima solidaritatea cu victimele tragicului eveniment de săptămâna trecută, din clubul Colectiv. Pentru a doua seară consecutiv, gălăţenii par să îşi fi pierdut curajul, zvâcul sau motivaţia.

O singură pancartă era ridicată: „Vrem monarhie! Jos Constituţia corupţilor!”

„Lumea ar trebui să vină în continuare pentru a-şi spune poziţia şi a cere domnului preşedinte o ţară a lucrului bine făcut! Pentru că la clubul respectiv lucrul nu a fost bine făcut!”, a spus Şerban Tudor, unul dintre puţinii protestatari. Şerban Tudor a promis că va fi în faţa Prefecturii şi luni, dar un protest de anvergură ar mai putea avea loc marţi, cel puţin aşa s-ar discuta pe canalele de social media.

A şasea noapte de proteste în Capitală, în marile oraşe din ţară, dar şi peste hotare, după tragedia din Clubul Colectiv. Preşedintele Klaus Iohannis a fost în Piaţa Universităţii. Iată ce a declarat şeful statului cu privire la ANTICIPATE. CLICK AICI PENTRU DETALII

Vom reveni cu amănunte.

Foto Nicoleta Onofrei

Citit 2767 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.