Biletele pentru REVELIONUL PENSIONARILOR s-au vândut în doar două ore! Ce li se pregăteşte vârstnicilor în noaptea dintre ani
Foto: Foto-arhivă

Biletele pentru REVELIONUL PENSIONARILOR s-au vândut în doar două ore! Ce li se pregăteşte vârstnicilor în noaptea dintre ani
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

UPDATE, 23 decembrie: Biletele pentru ”Revelionul pensionarilor 2016”, puse în vânzare ieri, la casieria Teatrului Muzical, s-au epuizat extrem de rapid. Tichetele, 700 la număr, au fost vândute la preţul de 50 lei/persoană. Deşi s-a anunţat că programul va începe de la ora 9,00, foarte mulţi gălăţeni s-au aşezat la coadă încă de la ora 6,00. Directorul Teatrului Muzical i-a convocat imediat pe angajaţi şi a deschis casele la ora 7,00. "Am deschis mai devreme, pentru că oamenii erau nerăbdători. Ne-am gândit să nu îi ţinem în frig, mai ales că era vorba despre persoane în vârstă", ne-a explicat directorul Teatrului Muzical, Teodor Niţă. Astfel, în jurul orei 9,20, toate biletele fuseseră vândute.

Petrecerea de Revelion se va desfăşura, anul acesta, la Patinoarul ”Dunărea” şi va începe la ora 20.00. ”Revelionul pensionarilor” este organizat de Primăria municipiului Galaţi şi Teatrul Muzical şi este finanţat integral din sponsorizări şi vânzarea biletelor. (Teodora Miron)


Biletele pentru REVELIONUL PENSIONARILOR, puse în VÂNZARE

Biletele pentru "Revelionul pensionarilor 2016" au fost puse în vânzare, a anunţat Primăria, prin intermediul unui comunicat de presă, astfel că gălăţenii care doresc să se distreze în noaptea dintre ani la petrecerea organizată de municipalitate şi Teatrul Muzical o pot face contra sumei de 50 de lei.

"Tichetele pentru petrecerea de Revelion sunt disponibile de miercuri, 23 decembrie, începând cu ora 9.00, la casele de bilete ale Teatrului Muzical "Nae Leonard". Preţul unui bilet este de 50 lei/persoană. Pot achiziţiona bilete pentru Revelion pensionarii cu pensia maximă lunară de 1.200 lei. Pe un cupon de pensie se pot cumpăra cel mult două bilete. Pentru achiziţionarea tichetelor de Revelion, pensionarii trebuie să prezinte cel mai recent cupon de pensie, în original şi copie", a transmis Biroul de Presă al Primăriei.

Cine îi va distra pe pensionari

Conform informaţiilor furnizate de autorităţi, programul artistic este asigurat de orchestra de estradă a Teatrului Muzical "Nae Leonard", trupa "Experience", ansamblul de muzică şi dansuri populare "Năzdrăvanii", Teodor Munteanu, Alexandru Jula şi Vali Boghean Band (Republica Moldova). "Din programul artistic, nu vor lipsi tradiţiile şi obiceiurile de Anul Nou", îi asigură municipalitatea pe gălăţeni.

Meniul este compus din aperitive tradiţionale, sarmale în foi de varză şi friptură din carne de porc şi pui, cu garnitură şi salată, vin, şampanie, apă minerală şi băuturi răcoritoare.

Petrecerea de Revelion se va desfăşura, anul acesta, la Patinoarul "Dunărea" şi va începe la ora 20,00.

"Revelionul pensionarilor 2016" este finanţat integral din sponsorizări şi vânzarea biletelor. (22 decembrie)

Citit 5278 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2015 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.