ACCIDENT MORTAL pe o stradă principală din Brăila. GĂLĂŢEAN OMORÂT de o bară a unui refugiu de tramvai, care a străpuns vehiculul.
Foto: Sursa foto, adevarul.ro

ACCIDENT MORTAL pe o stradă principală din Brăila. GĂLĂŢEAN OMORÂT de o bară a unui refugiu de tramvai, care a străpuns vehiculul.
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

UPDATE Un gălăţean de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă noaptea, în urma unui tragic accident, petrecut în Brăila. Bărbatul se afla, alături de alte zece persoane, într-un microbuz care efectua o cursă de la Aeroportul Otopeni către Galaţi. Pe strada Dorobanţi din Brăila, în apropierea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, şoferul, din motive necunoscute încă, a pierdut controlul asupra  direcţiei de mers şi a intrat într-un refugiu al unei staţii de tramvai. Refugiul era prevăzut, ca şi la Galaţi, cu un gard de protecţie. În urma impactului, bara gardului a pătruns în microbuz şi s-a înfipt chiar în gălăţeanul care stătea pe o banchetă din spatele maşinii. Gălăţeanul şi-a pierdut viaţa pe loc. Alte trei persoane, printre care şoferul şi un copil de 14 ani, au fost rănite şi transportate ulterior la Spitalul de Urgenţă din Brăila. Acestea se află însă în afara oricărui pericol. La faţa locului au ajuns şi pompierii, fiind nevoie de ajutorul lor pentru a-l descarcera pe gălăţeanul decedat. Poliţiştii Biroului Rutier Brăila au închis traficul rutier în zonă pentru mai bine de o oră, pentru a putea efectua cercetările la faţa locului. Urmează ca oamenii legii, după ce îi audiază şi pe pasageri, dar şi pe şoferul care a produs accidentul, să stabilească cu exactitate modul în care a avut loc evenimentul. 


Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică dimineaţă, 10 ianuarie, în Brăila, potrivit antena3. Un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un refugiu de tramvai, iar o bară din balustrada metalică a străpuns vehiculul şi l-a omorât pe loc pe unul dintre călători. Alţi trei oameni, printre care un copil, în vârstă 14 ani, au fost răniţi.

Microbuzul, aparținând firmei de transport persoane ZUZU, efectua ruta Otopeni Bucureşti - Galaţi, potrivit adevarul.

Şoferul a intrat cu microbuzul plin cu pasageri în refugiul de tramvai de pe o arteră principală din municipiul Brăila. Bara de oţel a balustrăzii refugiului a pătruns prin motorul maşinii, a trecut prin două scaune din faţă şi a ajuns la pasagerul care stătea pe o banchetă din spatele maşinii. Bărbatul a fost ucis pe loc.

Patru ambulanţe şi un echipaj de descarcerare au venit la locul accidentului. Pompierii au intervenit cu greu pentru a scoate victima decedată din maşină. În tot acest timp tatăl pasagerului mort nu s-a dezlipit de lângă microbuz. Cei trei răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Poliţiştii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul va fi acuzat de omor din culpă.

UPDATE: Pasagerul care şi-a pierdut viaţa este un gălăţean în vârstă de 27 de ani. Cei trei răniţii, printre care se află şi şoferul, sunt în afara oricărui pericol, fiind internaţi la Spitalul de Urgenţă din Brăila. (Teodora Miron)

Vom reveni cu amănunte.

Citit 18350 ori Ultima modificare Luni, 11 Ianuarie 2016 10:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.