ALEARGĂ şi DONEAZĂ pentru copiii bolnavi de cancer! Demers pentru construirea unui SPITAL de oncologie pediatrică
Foto: Foto-arhivă

ALEARGĂ şi DONEAZĂ pentru copiii bolnavi de cancer! Demers pentru construirea unui SPITAL de oncologie pediatrică
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)


Reprezentanţii Asociaţiei „1 leu” şi susţinătorii acesteia vor alerga şi vor dona sâmbătă, 7 mai, pentru construirea unui spital al copiilor.

La Galaţi, organizarea evenimentului sportiv-caritabil a început acum un an, iar sâmbătă, de la ora 10,00, gălăţenii sunt iarăşi aşteptaţi în Grădina Publică, pentru a pune umărul la înfiinţarea primului centru independent de hematologie şi oncologie pediatrică din România. Potrivit organizatorilor, fiecare participant va alerga simbolic, atât cât îşi doreşte sau îşi poate aduce rolele, trotineta, bicicleta. Donaţia minimă este de un leu.

Asociaţia „1 leu” îşi propune construirea spitalului la Bucureşti. Pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer să devină oameni mari, voluntarii spun că este nevoie de 80 milioane de lei. „Asta ar însemna că fiecare român să doneze un leu o dată la nouă luni sau patru lei în total, pentru că vrem să strângem aceşti bani în trei ani”, transmit iniţiatorii proiectului.

Până astăzi, la nivel naţional, s-au colectat 324.650 de lei. Pentru construirea acestui spital gălăţenii au donat aproximativ 11.000 de lei.

Citit 2360 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Mai 2016 21:56

1 comentariu

 • postat de amalia
  Joi, 05 Mai 2016 06:04
  5.13.144.***
  Felicitari ptr asa initiativa.totusi nu era mai laial si frumos ca galatenii sa isi dareasca construirea unei asemenea cladiri la galati,sa avem si noi spital ptr oncologie ptr copii,mai ales ca tinerii care termina facultatea si cei care termina postliceala nu au loc de munca.hai sa mai facem si ceva cu propriile forte ptr acest oras si ptr generatiile viitoare.
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.