FILAJ ca-n filme pe străzile Galaţiului. Maşină a ECOSAL folosită pentru propagandă electorală

FILAJ ca-n filme pe străzile Galaţiului. Maşină a ECOSAL folosită pentru propagandă electorală
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

La scurt timp după debutul campaniei electorale, în noaptea de joi spre vineri, pe străzile Galaţiului a avut loc o urmărire ca-n filme, avându-i ca protagonişti pe liberali şi social-democraţi. Asta după ce o echipă de campanie a PNL a surprins mai mulţi membri PSD, care foloseau o maşină a Ecosal pentru a lipi afişe de promovare a candidatului Ionuţ Pucheanu. Anunţul a fost făcut, vineri, 6 mai, prin intermediul unui comunicat de presă, de către purtătorul de cuvânt al PNL, Paul Găvănescu.

"Resursele unei societăţi din subordinea Consiliului Local au fost utilizate în sprijinul lui Ionuţ Pucheanu, candidatului PSD la funcţia de primar. În dimineaţa zilei de 6 mai (aproximativ în intervalul orar 0,00 - 4,00), un grup de trei membri social-democraţi au folosit autoturismul Dacia Logan cu nr. GL 07 FGO, înmatriculat pe numele Serviciului Public Ecosal, pentru a se deplasa în tot oraşul şi a lipi afişele electorale ale candidatului PSD Ionuţ Pucheanu. Cei implicaţi sunt Lucian Stanciu (angajat Ecosal, membru PSD) şi Marian Bonef (angajat Ecosal, membru PSD), iar ambii pot fi văzuţi lipind afişele candidatului PSD Ionuţ Pucheanu. La volan s-a aflat Bogdan Ardean, candidat PSD la Consiliul Local al municipiului Galaţi. Fotografiile au fost făcute în zona sensului giratoriu de la General (intersecţia bd. Siderurgistul cu bd. 1 Decembrie 1918) şi în sensul giratoriu de la intersecţia str. Tecuci cu str. Nae Leonard", precizează reprezentanţii PNL.

După filaj, s-a lăsat cu demiteri, spune Pucheanu

Contactat telefonic, Ionuţ Pucheanu ne-a declarat că angajatul Ecosal care a folosit maşina de serviciu în campania electorală a fost demis. "Am aflat că unul dintre angajaţii Ecosal a folosit maşina de serviciu în campania electorală, fără ştirea conducerii (după cum bine ştiţi, de mai bine de o lună şi jumătate, eu mă aflu în concediu). Este vorba despre Lucian Stanciu, cel de-al doilea nominalizat nefiind angajat al Ecosal. Ca urmare a acestui fapt, astăzi (vineri, 6 mai - n.a.), conducerea societăţii l-a demis pe cel ce a utilizat maşina în afara orelor de program. Eu nu accept în campania mea electorală să fie utilizate bunuri ale instituţiilor publice. În ceea ce priveşte membrii de partid care au folosit aceeaşi maşină, fără ştirea partidului sau a mea, vă garantez că au acţionat din proprie iniţiativă, iar o analiză a acestui comportament şi eventuale sancţiuni, dacă va fi cazul, urmează să fie făcute în cadrul partidului", a spus candidatul PSD.

Citit 18471 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Mai 2016 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.