Invitaţie ”Pe aripile cântului”, la Teatrul Muzical din Galați

Invitaţie ”Pe aripile cântului”, la Teatrul Muzical din Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Spectacolul "Pe aripile cântului" - o coproducţie a Teatrului Muzical „N. Leonard“ şi a Facultăţii de Arte a Universităţii „Dunărea de Jos“ din Galaţi - va putea fi vizionat de iubitorii de muzică duminică, 22 mai, începând cu ora 18,00. Spectatorii vor urmări un musical viu, plin de surprize, în cadrul căruia vor audia şi unele dintre cele mai frumoase melodii de pe Broadway, orchestrate special pentru acest show.

Melodiile acoperă o arie repertorială largă, de la operă, operetă şi music-hall, la muzică uşoară. Spectacolul este o „parafrază“ a filmului care a revoluţionat cinematografia americană, la apariţia sa - „Pe aripile vântului”.

Un repertoriu spectaculos

„Tipologia personajelor se regăseşte din plin în interpretarea unora dintre cele mai frumoase personalităţi artistice danubiene. Firul poveştii de dragoste traversează întreg spectacolul şi unifică diversitatea ariei repertoriale. Nu vor lipsi momentele comice, spectacolul fiind unul interactiv cu publicul. Dar poate cel mai spectaculos este repertoriul, unele piese fiind în primă audiţie, în variantă orchestrală simfonică, la Galaţi („We Are The World” - Michael Jackson/Lionel Richie, "Twist and Shout” - The Beatles, „The Pink Panther” - Henry Mancinni etc.). Mai pe scurt, peste 80 de artişti (orchestră, coruri, solişti, dirijor), alături de personalul tehnic au muncit intens pentru ca cele aproximativ 90 de minute petrecute „Pe aripile cântului“ să fie memorabile.

Dirijorul spectacolului semnează, pentru prima dată la instituţia pe care o slujeşte de mai bine de 14 ani, scenariul, regia şi conducerea muzicală”, spune realizatorul producţiei, Dan Eugen Drăgoi.

Din distribuţie fac parte: Florin Bobei, Lăcrămioara Crihană, Adelina Diaconu, Nicoleta Maier, Adrian Mărginean şi Florentina Soare. Prezentator va fi Ionuţ Negrişanu. Oana Manolea semnează coregrafia, iar scenografia îi aparţine Rodicăi Gherghinoiu.

Preţul biletului întreg este de 21,60 lei, iar cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari costă 10,80 lei.

Citit 3094 ori Ultima modificare Vineri, 20 Mai 2016 01:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.