Trenurile care sosesc în Gara Galaţi au ÎNTÂRZIERI de 10-15 minute. AFLĂ care este CAUZA și până când va dura această situație
Foto: Sursa foto: Internet

Trenurile care sosesc în Gara Galaţi au ÎNTÂRZIERI de 10-15 minute. AFLĂ care este CAUZA și până când va dura această situație
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)


Toate trenurile care sosesc în Gara Galaţi vor avea întârzieri de maxim un sfert de oră, ca urmare a unor lucrări la infrastructura feroviară din gara noastră. Această situație va dura până în luna august.

"Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Galaţi informează că în perioada 9 iunie - 26 august, toate trenurile care pleacă şi sosesc din/în staţia Galaţi vor întârzia aproximativ 10-15 minute faţă de graficul obişnuit", se arată în comunicatul emis de companie.

"Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să se adreseze personalului nostru din staţii, să consulte pagina de internet a companiei, www.cfrcalatori.ro, sau să ne contacteze la numărul de telefon 021.9521", a precizat conducerea Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Galaţi.

Citit 2370 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 00:44

2 comentarii

 • postat de Gara Barbosi provoaca repulsie!
  Joi, 16 Iunie 2016 17:00
  79.114.194.***
  @IC si @Conducerea CFR: In gara Barbosi, in caz de ai scara sa poti coborî din tren, iti trebuie apoi foarte multa grija sa nu cazi in imensele gauri aparute in peroanele dintre linii. Apoi poate supravietuiesti hoardelor de maidanezi. Sa nu ai curaj sa intri si in ,,sala de asteptare”, ca sigur iti dispare parfumul de pe haine instantaneu, inlocuit de mirosul de maidanez dughit si boschetar imputit! Toalete nu ai in gara, dar poti alege sa iti satisfaci necesitatile fiziologice pe vreun birou de la CFR, asa poate realizeaza si ,,domnii bine pusi” in ce stare deplorabila a ajuns gara Barbosi (si pot inlocui cu Filesti unde este la fel)!
  0
  3
  Raportează
 • postat de IC
  Joi, 16 Iunie 2016 06:43
  79.116.98.***
  Iar daca vreti sa ajungeti mai repede in Galati ,coborand in statia Barbosi ,sa va luati o scara ca sa puteti invinge distanta dintre scara vagonului si peron , de rampe pentru persoanele cu handicap nici pomeneala.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.