Cât o echipă de fotbal | 11 câini îi terorizează pe locuitorii din Micro 17

Cât o echipă de fotbal | 11 câini îi terorizează pe locuitorii din Micro 17
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Pe adresa redacţiei a venit o sesizare de la un cetăţean, Gheorghe Ipate, care locuieşte în cartierul Micro 17, în apropierea Şcolii Nr. 40 "Iulia Haşdeu", care ne-a spus că liniştea zonei este zilnic perturbată de o haită de câini maidanezi. "Nu era de ajuns că, seară de seară, suntem obligaţi să ascultăm înjurăturile şi ţipetele adulţilor care vin să joace fotbal pe terenul din curtea şcolii. Acum, în fiecare noapte, haita asta de câini, vreo 11 sau 12 la număr, latră, scheaună şi, colac peste pupăză, se mai şi bat între ei. Un concert oribil, nu alta", ne-a spus cetăţeanul.

"Din păcate, noi nu ne putem autosesiza la astfel de probleme, pentru că adăpostul public este aproape la capacitate maximă. Situaţia este una neplăcută, înţelegem asta, însă pentru ca acei câini să fie strânşi, cetăţenii trebuie să facă o reclamaţie ori la dispeceratul nostru, ori o cerere scrisă pe e-mail. De această dată, problema a fost rezolvată, dat fiind că domnul Ipate a sunat la 112. Au fost deja strânşi şase câini şi urmează să fie strânşi şi ceilalţi", ne-a explicat Mirela Furtună, directorul Ecosal Galaţi.

Adresele de e-mail la care se pot face reclamaţii sunt Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar numerele de telefon din dispecerat sunt 0236.312.282 (Romtelecom), 0372.741.887 (Vodafone) şi 0336.100.171 (UPC).        

Citit 3771 ori Ultima modificare Vineri, 19 August 2016 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.