Simpatizanţii USR şi-au dat întâlnire în parcul VIVA/ Săptămâna viitoare, Clotilde Armand vine la Galaţi

Simpatizanţii USR şi-au dat întâlnire în parcul VIVA/ Săptămâna viitoare, Clotilde Armand vine la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Pe un soare arzător, ceva mai bine de 30 de simpatizanţi ai Uniunii Salvaţi Bucureştiul, transformată în Uniunea Salvaţi România, s-au întâlnit, sâmbătă dmineaţa, în jurul orei 10,00, în zona de joacă a parcului VIVA. Strânşi laolaltă prin intermediul reţelelor de socializare, cei câţiva gălăţeni interesaţi de un nou tip de politică i-au ascultat pe Florin Staicu, reprezentantul în municipiu al partidului, şi pe Florin Grigorescu, reprezentantul regional şi fost candidat al USB-ului la primăria sectorului 5, vorbindu-le despre obiectivele pe termen scurt şi lung ale Uniunii Salvaţi România. "În primul rând, vreau să vă spun că USB a plecat de la ideea că avem nevoie de o schimbare. Avem nevoie de oameni la conducere care să nu fie crescuţi politic, ci care să fie împliniţi profesional, din toate punctele de vedere, şi să îşi dorească să dea înapoi şi celorlalţi. Ne dorim ca, în Galaţi, să formăm o organizaţie puternică, care să aducă şi rezultate, fie prin reprezentare în parlament după alegerile următoare, fie printr-o puternică reprezentare în consilii", le-a spus Florin Grigorescu simpatizanţilor prezenţi. 

În acelaşi timp, pentru săptămâna viitoare au fost anunţate alte evenimente ale nou-formatului USR, printre care o conferinţă de presă şi o şedinţă de lucru. De departe, însă, capul de afiş îl constituie venirea doamnei Clotilde Armand la Galaţi, pentru a se întâlni cu simpatizanţii USR din municipiu. "Dumneaei este mult mai celebră şi venirea dânsei în Galaţi nu poate să reprezinte decât o veste bună pentru noi, cei care încercăm să pornim o organizaţie municipală şi judeţeană care să aibă un cuvânt greu de spus în politica gălăţeană", a spus şi Florin Staicu, reprezentantul USR în Galaţi. 

La miting a participat şi Alexandru Gregor Teodorescu, fost candidat independent la postul de Consilier Local, însă acesta ne-a spus că a venit doar să vadă despre ce este vorba, neştiind încă dacă va colabora, pe viitor, cu Uniunea "Salvaţi România". 

Citit 13262 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 August 2016 12:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.