VIAȚA LIBERĂ, în cartierele Galaţiului | UNDE puteţi trimite sesizările dacă nu ajungeţi la întâlnirea cu noi

VIAȚA LIBERĂ, în cartierele Galaţiului | UNDE puteţi trimite sesizările dacă nu ajungeţi la întâlnirea cu noi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru că multe persoane care ar dori să stea de vorbă cu reporterii "Vieţii libere", în fiecare zi de joi, în cartierele Galaţiului, sunt la serviciu la ora la care este stabilită întâlnirea, cotidianul nostru vine în ajutorul dumneavoastră cu o soluţie.

Dacă în cartierul dumneavoastră sunt probleme pe care primăria ar putea să le rezolve, ori dacă aveţi diverse sugestii pentru reprezentanţii municipalităţii, sunteţi invitaţi să trimiteţi un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

De la această adresă, sesizările dumneavoastră vor fi preluate şi transmise autorităţilor locale prin intermediul materialelor din ziar şi a paginii de "Cartier", care apare în fiecare luni. 

"Viaţa liberă" vă mulţumeşte pentru înţelegere!

Citit 1457 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2016 13:37

3 comentarii

 • postat de Cristian
  Joi, 03 Noiembrie 2016 23:35
  5.13.197.***
  Ce se tot intampla cu electricitatea in ultimul timp? Pene de curent din ce in ce mai dese, mai lungi, in diferite zone ale orasului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mihaela
  Joi, 03 Noiembrie 2016 12:54
  82.208.137.***
  Pe strada furnalistilor (in apropiere de Doi Cocosi) apa calda e de fapt RECE!!! Situatie se intampla de mai bine de o luna. Chiar nu putem face nimic pentru a remedia acest lucru? Pe noi cetatenii cine ne protejeaza?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cetatean
  Joi, 03 Noiembrie 2016 07:49
  5.13.192.***
  Foarte frumoasa initiativa asa veti afla mai multe de la cetateni,am avea si noi cetatenii din micro 20 ca am vazut numai anumiti domni fac parte din acest cartier la intalnirea cu dv:1).de ce piata din micro 20 nu este functionabila are cu totul alta destinatie decat pentru ce a fost construita,sala de atrenamente,curatatorie chimica,depozit de haine second-hand asta la subsol,iar sus in piata chinezarie si alte buticuri,nu mai spun ca alaturi exista o centrala termica care functioneaza,pentru cine? 2) trotuarele pe bulevardul DUNAREA sunt rupte din loc in loc si sunt dizlocate in sus te impiedici mereu de ele ziua ,dar mai ales noaptea,pe partea dinspre cimitir mai exact la blocul B4 sunt niste guri de canalizare scoase afara fata de nivel la 30- 50 cm, trebuie sa le ocolesti prin strada nu ai sansa sa treci cu un carucior pe acolo,politia sa isi faca datoria sa nu mai fie parcate masini pe trotuare si la trecere de pietoni sau chiar pe trecere,scade vizibilitatea soferilor.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.