DUELURILE TALENTELOR | Din două voci, Galaţiul a rămas doar cu una la Vocea României
Foto: Sursa foto: Pro Tv

DUELURILE TALENTELOR | Din două voci, Galaţiul a rămas doar cu una la Vocea României
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În vreme ce Bogdan Teohari a părăsit echipa Loredanei” şi competiţia, Cătălina Godică va merge mai departe, la Vocea României în echipa lui Marius Moga


Cea de-a treia seară a duelurilor de la „Vocea României” a fost una a gălăţenilor, putem spune, din moment ce, în ring s-au aflat Bogdan Teohari şi Cătălina Godică. Chiar dacă doar Cătălina merge mai departe, ambii gălăţeni au fost la înălţime şi au făcut spectacol, vineri seara, pe scena de la Pro TV.

Bogdan Teohari, în vârstă de 23 de ani, student la Ştiinţe Politice în Bucureşti, a oferit un duel de excepţie cu o studentă la Medicină, Georgiana Agarici. Au interpretat senzaţional piesa „Secret love song” oferind un moment plin de sensibilitate şi pasiune. Vocile lor s-au împletit şi completat, au atins note impresionante, s-au pus în valoare unul pe celalalt, spre bucuria Loredanei, antrenoarea lor.

”Vă mulţumesc pentru că sunteţi nişte oameni minunaţi, nişte artişti extrem de talentaţi. În seara asta aţi reuşit să cântaţi mai bine ca niciodată, sunt absolut impresionată. Consideraţi că amândoi aţi mers mai departe”, a mărturisit Loredana. Vedeta a ales să meargă mai departe la Vocea României cu Georgiana. Din păcate, Bogdan nu a fost salvat de niciunul dintre ceilalţi antrenori, deşi ar fi meritat cu prisosinţă.

Cătălina Godică s-a duelat cu Flavia Sandu, pe o piesă extrem de dificilă - „Sweet child o’mine”, care, din păcate, nu le-a pus vocile in valoare foarte mult. A fost o provocare căreia Cătălina i-a făcut faţă cu brio. „Voi merge mai departe cu Cătălina! Trebuie să le dai nişte provocări! Cred că, până la urmă, e o filtrare pe care o fac în echipa mea, şi încerc să ajung mai aproape de finală cu cei mai buni oameni, cu cei care se autodepăşesc, cu cei care primesc o piesă care, iniţial, poate să pară nepotrivită ca pe o provocare”, a spus Marius Moga. 

Cătălina Godică are 20 de ani şi este studentă la Conservator în Bucureşti.

Îi ţinem pumnii strânşi Cătălinei şi îi dorim să ajungă cât mai departe la Vocea României!

Citit 2630 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Noiembrie 2016 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.