Grav accident rutier la Pechea | Doi morţi şi patru răniţi după ce o maşină a intrat într-un cap de pod (FOTO)
Foto: Foto: Facebook/Grupul Şoferilor din Galaţi

Grav accident rutier la Pechea | Doi morţi şi patru răniţi după ce o maşină a intrat într-un cap de pod (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

 

* Cele două victime se aflau pe locurile din dreapta faţă şi dreapta spate, exact pe partea impactului cu capul de pod

Un cumplit accident de circulaţie s-a petrecut în comuna Pechea, sâmbătă, la ora 16,45. O maşină condusă de un bărbat de 27 de ani s-a izbit violent de un cap de pod după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Impactul a fost atât de puternic, încât doi dintre pasagerii autoturismului au murit pe loc. Şoferul şi ceilalţi trei tineri care se aflau în maşină au ajuns la spital, cu răni grave. Pentru salvarea lor a fost nevoie de intervenţia a trei maşini ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Galaţi şi de o maşină a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD).

“Pentru doi dintre bărbaţii aflaţi în maşină nu s-a mai putut face nimic. Restul victimelor au fost stabilizare la faţa locului după care au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, pentru mai multe îngrijiri medicale. Bărbaţii răniţi aveau numeroase traumatisme cerebrale, toracice, abdominale, precum şi fracturi ale mâinilor şi picioarelor”, a precizat doctorul Mihai Polinschi, directorul SJA Galaţi.

Poliţiştii rutieri gălăţeni au deschis o anchetă în acest caz, fiind întocmite dosare penale pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi de vătămare corporală din culpă. “Bărbatul de 27 de ani conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 251, dinspre Costache Negri spre Galaţi. În localitatea Pechea, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-un cap de pod, situat pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului, doi bărbaţi, de 19 şi 26 de ani, de pe locurile din dreapta faţă şi, respectiv, dreapta spate, au decedat. În acelaşi timp, şoferul şi ceilalţi trei pasageri, de 19, 20 şi 28 de ani, au fost răniţi. În urma testării cu etilotestul a reieşit că şoferul nu era băut”, a precizat inspectorul principal Aurelian Ropotan, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Poliţia urmează acum să stabilească viteza maşinii în momentul impactului. Potrivit legii, în maşină ar fi trebuit să se afle cel mult cinci persoane.

Citiţi şi: Harta accidentelor din judeţul Galaţi

Citit 27032 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2016 12:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.