Jos cu panourile de pe Brăilei!

Jos cu panourile de pe Brăilei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, salută iniţiativa municipalităţii de a dărâma toate panourile publicitare de la Inelul de Rocadă până la Tribunal. Mai mult, deputatul a făcut un apel către Primărie, să cureţe de panouri toată strada Brăilei, până jos, în Mazepa.

„Galaţiul are puţine străzi frumoase şi cu deschidere cum e Brăilei. Nu se poate să pui panou după panou din jumate în jumate de metru, mai ales pe spaţiul verde. E o mizerie ce se întâmplă! Cred că sunt destule locuri unde se pot pune panourile publicitare, iar de figurile politicienilor în campania electorală cred că toată lumea este sătulă. Primăria să meargă până la capăt, să fie un mai mare respect pentru spaţiul verde. Cred că suntem singurul din oraşele de talia Galaţiului unde iarba verde creşte prin asfalt, sunt multe locuri cu bălării”, a spus Dobre.

Politicianul a evitat să comenteze ideea lansată de viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco de a „împodobi” scuarul de pe strada Brăilei, de la Inelul de Rocadă până la intersecţia cu Bulevarul Coşbuc, cu zece fântâni arteziene.

„Fântâni arteziene din metru în metru n-am văzut, dar fântâni arteziene multe am văzut. Nu-mi dau seama cum o să facă proiectul. Dar spaţiul verde trebuie să rămână spaţiu verde”, a punctat liberalul.

Mai în glumă, mai în serios, Dobre a propus implicarea partidului condus de premierul Boc, care şi-a dovedit în repetate rânduri calităţile de cosaş, în amenajarea spaţiului verde:

„Acum avem cosaşi, chiar specialişti, îi putem utiliza unde se pricep, nu la conducerea administraţiei centrale. S-ar putea să fie talentaţi [la coasă] membrii unui anumit partid, la nivelul judeţului şi municipiului nostru”, a adăugat mucalit Dobre.

Citit 1059 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.