Sute de ȘOFERI gălăţeni, AMENDAȚI în trafic pe vreme rea
Foto: Foto ”Viața liberă”, Teodora Miron

Sute de ȘOFERI gălăţeni, AMENDAȚI în trafic pe vreme rea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Deşi Codul Portocaliu a umplut de zăpadă şoselele din judeţ şi a făcut, temporar, impracticabile, zeci e artere, participanţii la trafic nu au scăpat de monitorizarea echipajelor de poliţie, care au constatat că şi pe vreme vitregă principalele reguli rutiere sunt încălcate cu bună ştiinţă.

Nu mai puţin de 473 de amenzi au fost date în ultima săptămână, majoritatea şoferilor care au "omis" să respecte normele obligatorii pentru circulaţia în siguranţă.

Cei mai mulţi "păcătoşi" au fost din rândul celor certaţi cu centura de siguranţă, 91 de persoane fiind sancţionate. 78 de şoferi au depăşit viteza regulamentară, în timp ce 14 nu au acordat prioritate maşinilor sau pietonilor.

Şase şoferi au plătit pentru că au condus băuţi, tot atâţia pentru că au vorbit la telefon, iar cinci pentru că au intrat pe sens interzis.

41 de şoferi au rămas fără permise, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproape 90.000 de lei.

În nouă situaţii, cei prinşi încălcând regulile s-au ales cu dosare penale, patru pentru că au şofat fără permis, iar cinci, deoarece au fost depistaţi la volan în stare de ebrietate.

Citit 2378 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2017 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.