Mad Grooves, o trupă care va face senzaţie în Galaţi

Mad Grooves, o trupă care va face senzaţie în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un eveniment muzical special este programat sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 19,00, la Summer Time Pub: trupa Mad Grooves va susţine primul său concert.

Ineditul proiect este realizat de cinci muzicieni care vin din zone muzicale diverse şi vor să se exprime diferit în materie de coveruri, abordând genuri ca blues, funk, ballads, adaptate pentru cei care vor şi altfel de muzică bună.

Claudiu Rusu a activat opt ani în industria muzicală din străinătate. A început cu postul de production vocalist pe vapoare de croaziera în Florida. În 2007, a obţinut postul de Cruise Director (entertainment manager) la o altă companie de nave de croazieră. În 2013, a activat ca solist în Jakarta şi Bali, în cluburile exclusiviste afiliate celui mai prestigios lanţ hotelier din Indonezia, "The Mulia". În 2014, s-a întors în ţară şi a participat la concursul "Vocea României", unde a ajuns în semifinală. În urma acestei performanţe, au rezultat colaborări cu producătorii muzicali Atom Music şi Roton Music. În anul 2016, şi-a lansat primul single, intitulat "În drum spre rai". În paralel cu activitatea solistică în muzică uşoară, Claudiu Rusu activează, de asemenea, ca bariton în cadrul corului Teatrului Muzical "N. Leonard".

Sorin Gheorghiu (tobe) a fost DJ de radio timp de 20 de ani. A activat în mai multe trupe  cunoscute: Phoebus, Autograf, Voievod şi Over Band, la care se adaugă numeroase colaborări.

Andrei Tanasaciuc (bass) a cântat cu Equilibricks, trupă care a luat premiul I la Festivalul "Rock în Iaşi", cu Acustic Spectrum, Candy Bar şi Connect-R. Pasionat de chitară bass, experimentează şi arta de a construi asemenea instrumente fascinante. A creat bassul din orchestra care a acompaniat în 2015 şi 2016 concurenţii de la "Vocea României".

Mihai Susma (chitară) este absolvent al Liceului de Artă ”D. Cuclin” şi al Facultăţii de Arte din Galaţi, secţia Teatru, la clasa prof. univ. dr. Adriana Popovici. Actualmente este profesor de chitară în cadrul Şcolii de Arte de la Centrul Cultural "Dunărea de Jos". Ca instrumentist, a avut diverse colaborări, notabile fiind cele cu Peter Band Project, cu trupa Cristal, în cadrul ultimului album ”Meniul zilei”, şi cu trupa X-perience.

Leonard Ambrozie (clape) este inginer de sunet, compozitor şi orchestrator, cu numeroase premii la festivalurile de profil, pasionat de instrumente cu claviaturi.

Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.

Citit 7455 ori Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2017 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.