Poliţia şi Jandarmeria intervin la Tecuci

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia Tecuci, Jandarmeria Galaţi, Poliţia Comunitară, Direcţia Sanitar-Veterinară şi Ocolul Sivic au organizat joi, în Tecuci şi în comunele din jur, razii pentru combaterea comerţului ilegal, a transportului ilicit de cereale şi de persoane, prinderea urmăriţilor şi a bunurilor provenite din furt.

La acţiuni au participat 101 persoane din care 80 de poliţişti şi 14 jandarmi care au făcut 57 de controale şi au verificat 27 de agenţi economici.

De asemenea, au fost organizate şase filtre rutiere şi verificate 255 de autoturisme, au fost reţinute şapte permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare şi au fost identificate 11 cazuri în carte conducătorii auto au depăşit viteza legală.

În timpul acţiunii desfăşurate au fost legitimate 171 de persoane, 91 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări, din care 30 au fost amprentate şi fotografiate. În urma acestor acţiuni au fost constatate 7 infracţiuni şi au fost date 124 de sancţiuni, valoarea amenzilor ridicându-se la valoarea de 24.770 lei.

Citit 795 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.