Apă Canal suplimentează CISTERNELE pentru cei care nu au apă curentă

Apă Canal suplimentează CISTERNELE pentru cei care nu au apă curentă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sutele de gălăţeni care încă trăiesc fără apă curentă, din cauza datoriilor, primesc, zilnic, începând de ieri, apă potabilă de la cisternele Apă Canal. Reprezentanţii companiei au anunţat că, din cauza caniculei, „va creşte frecvenţa alimentării cu apă potabilă a locatarilor din blocurile debranşate”. Dacă, până la instalarea caniculei, cisternele societăţii ajungeau la gălăţenii care trăiesc ca în Evul Mediu o dată la două zile, de ieri, Apă Canal trimite, zilnic, la fiecare asociaţie debranşată de la reţea, câte două cisterne. Potrivit purtătorului de cuvânt al Apă Canal, Cornelia Arnăutu, în cazul în care va fi nevoie, cisternele vor face mai multe curse în cartiere.

Aşa cum v-am mai informat, în prezent, sute de blocuri din cadrul a 44 de asociaţii de proprietari nu mai beneficiază de apă curentă. Acestea au în componenţă 7.400 de apartamente, din care, conform Apă Canal, 6.935 de apartamente beneficiază de alimentare cu apă prin intermediul branşamentelor individuale. Ceilalţi nu pot beneficia de contracte individuale cu operatorul din cauză că înregistrează datorii.

Citit 4759 ori Ultima modificare Vineri, 30 Iunie 2017 02:51

2 comentarii

 • postat de Tirpitz
  Vineri, 30 Iunie 2017 07:42
  Oda proștilor de Ion Pribeagu -

  De-ar fi să-i luăm pe toţi la rând,/Şi actualii, dar şi foştii,/Cei mai deştepţi de pe Pământ/Au fost întotdeauna…PROŞTII.

  Nu te ruga la ursitoare/Să-ţi facă-n viaţa ta vreun rost,/Mai bine urlă-n gura mare:/“Iubite Doamne, fă-mă….PROST!”

  De ce să tragi ca la galeră,/Să-nveţi atâtea fără rost,/De vrei să faci o carieră,/Ajunge numai să fii…PROST.

  În lumea asta cu de toate,/Unde se-nvaţă contra cost,/Păcat că nici o facultate/Nu dă şi diploma de….PROST.

  Avem impozite cu carul,/Dar înotăm în sărăcie /şi ce buget ar avea statul/Dintr-un impozit pe… PROSTIE.

  Ei sunt ca iarba, cu duiumul,/Să nu-i jigneşti, să nu-i împroşti !/O, Doamne, de ne-ar creşte grâul/Cum cresc recoltele de… PROŞTI.

  Şi-n lumea asta răsturnată,/Unde cei strâmbi sunt cei mai drepţi,/Savanţii noştri mor de foame/Şi numai PROŞTII sunt deştepţi.
  1
  8
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Vineri, 30 Iunie 2017 07:29
  Ba' dar cit de idioti sunteti toti astia de la apa-canal? Locatarii sunt si ei idioti ca nu-l verifica pe (...) de administrator de asoc. de prop. ca sa vada daca a platit facturile la timp. Auzi, sa nu ai apa curenta la peste 40 grade din cauza prostilor.
  1
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.