Gălăţenii fac ”recensământul” stâlpilor fără curent

Gălăţenii fac ”recensământul” stâlpilor fără curent
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălăţeanul Apostică Răileanu, cu domiciliul pe strada Drumul Viilor, a venit luni la redacţie, supărat că "strada e în beznă, de la ultima furtună de acum două săptămâni şi ceva. Avem şi noi drepturi, plătim şi noi taxe şi impozite şi vrem să întrebăm Primăria, prin intermediul dumneavoastră, când va rezolva problema. Tot pe Drumul Viilor, sunt două containere unde se adună cel puţin zece câini maidanezi şi nimeni nu ia nicio măsură. La fel, la o casă abandonată, cunoscută ca "terenul lui Chelu", se adună alţi câini, care sar la aproape oricine trece pe-acolo. De vreo trei ori am salvat eu copii şi femei, care treceau prin zonă şi care erau gata-gata să fie muşcaţi de câini".

"Echipele noastre cunosc problema din zonă. Sunt trei-patru stâlpi la care trebuie intervenit, în spate la Galgros, şi alţi trei, în spate la Talcioc. Vor interveni cât de curând, durata depinzând şi de numărul solicitărilor înregistrate. În ceea ce priveşte situaţia câinilor fără stăpân, trebuie făcută o sesizare către Ecosal - serviciul de ecarisaj, cerere care poate fi înregistrată şi la Primărie", ne-a declarat Raluca Ardean, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Galaţi.

Într-o altă zonă, destul de apropiată, pe strada Feroviarilor, sunt alţi doi stâlpi care nu mai funcţionează pe timpul nopţii, după cum ne-a sesizat Neculai Paţilea. "Vom transmite mai departe serviciului această sesizare şi se va interveni", ne-a mai spus Raluca Ardean.

Citit 980 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2017 01:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.